Емин: Музиката космополит с руска душа иска да излети с нас

Емин има рядък късмет, че всичките му мечти изглежда се превръщат в злато. Само за няколко години певецът и автор на песни се издигна от водещия певец на кавър група в Ню Джърси до една от водещите руски поп звезди. В същото време той е напреднал в бизнес кариерата си, която е започнала с еднолична компания и е достигнала своя връх с назначаването на един от директорите за вземане на решения в една от най-визионерските компании в Москва.

Сега Емин реши да разпространи музикалния си успех по целия свят от Великобритания, където се намира неговият международен мениджмънт. Като се има предвид неговият космополитен произход и усетът му за успех, той много добре може да успее.

Емин Агаларов е роден в Баку, столицата на Азербайджан, израства в Москва, учи в Швейцария и учи в Ню Йорк, където за първи път се потапя в клубния живот със своята група, интерпретирани класически рокендрол хитове. „Каквото и да съм правил през живота си, винаги съм мечтал да бъда певец. В крайна сметка всичко беше свързано с музиката “, обяснява той страстно. „Тогава си помислих, че ако не го направя сега, ще бъда около четиридесет и един ден и ще се дразня, че поне не съм опитвал. Щях да издам най-голямата си мечта."

Резултатът беше наречен „Still“, дебютният албум на Емин от 2006 г. 50.000 продадени копия представляват огромен успех в лицето на нарастващото пиратство на руския пазар. Следващите три албума, Incredible (2007), Obsession (2008) и Devotion (2009), се продават още по-добре и Емин свири на все по-големи концертни зали в Русия.

Колкото и амбициозен да е Емин като бизнесмен, следващата стъпка на артистичната кариера сега следва. Той е намерил приятен партньор в продуцента Брайън Роулинг. Екипът работи заедно с отлични автори на песни като многократния носител на наградата Ivor Novello Paul Barry и Wayne Hector.

От новия албум на Emin 'Wonder ' трябва да подчертаем двете ключови песни: 'Wonder ', заглавната песен на албума и сингъла 'Obviou ' "- и двете написани от Emin. "И двете песни са много емоционални и разказват за някого, когото обичате, когото ви липсва и когото вече нямате наоколо. Всяка от песните ми е история от живота ми."