толкова емоционално това малко момиченце е получено със синдром на Даун от вашето осиновителско семейство

Преди 20 години, Одри видя документация за китайските сираци по телевизията. Дори и тогава, защото вие също искате да приемете един ден. Днес, след пет собствени деца, вашият план става реалност. И записите не могат да бъдат емоционални.

Hibbelig е Audrey разтърси летището. Защото това е денят, в който седемглавото ви семейство получава член повече и най-накрая е завършен. В продължение на много години американецът трябваше да изчака този ден. Но днес тя е позволено да вземе малкото Луси накрая в ръката му.

Телевизионен пост преди 20 години се събуди в Одри Желанието да осинови сираци от Китай - един ден. С 21 тя се ожени за нейната гимназия любов Брент и заедно има пет деца, които са на възраст между 5 и 18 години. Вече между детски номер три и четири, желанието да се приеме дете, в Одри става все по-голямо. Но след това отново забременя и натисна идеята за друго време.

Миналата година Адри и Брент заедно изпълниха решението, че сега е време да вземем друг член на семейството. Не по естествен начин, а за осиновяване. За кратко време агенцията ви изпрати с която сте били в контакт за тази цел, документи за специална програма. Двойката открила малкото Луси в документите и е бил веднага огън и пламък.

Не само снимката, убедена, че семейството се разтърси, но и историята на Луси и факта, че има синдром на Даун. "Винаги съм имал специални отношения с хората със синдром на Даун. Някак си имам тази допълнителна част от любовта към вас ", казва Одри в интервю с днес.МС.

На 20. Юли е най-накрая досега. Луси се приземява в Хюстън, Тексас и получава наистина трогателно добре дошло.

За разлика от осиновяването е обичайно, Одри и тяхното семейство решават да приемат директно и веднага. Родителите обикновено признават информирана фаза от един месец. - Съпругът ми и аз и двамата почувствахме, че не ги имаме за един месец и след това можехме да изпратим обратно. Особено не защото вече имахме такива силни чувства към вас ", казва Одри.

Биологичните деца на разтърсите също вземат новата си сестра с отворени обятия. И не само, че: когато сега осемчестовото семейство се връща в пристигането на Луси в дома си, целият квартал вече ви очаква. Всички искат да опознаят Луси и да ви посрещнат.

© Facebook.Com / Audymshook

От пристигането ви в новия дом Луси е интегрирал добре. Ако искате да научите повече за малкото момиче и новото си семейство, можете да разберете за вас във Facebook и да ги следвате.

Наистина голямо семейство! Малката Луси не можеше да има късмет. Пожелаваме ви най-доброто за бъдещето!