Най-накрая лъскава коса: затова правилната топлинна защита е толкова важна

Здравата, лъскава коса е не само въпрос на добри гени и скъпи тоалетни принадлежности. Еднакво важна роля е защитата на топлината срещу всеки стил. Казваме ви как работи топлинната защита и ви показва най-добрите продукти за публикуване.

Разбира се: Ние също обичаме най-новите прически на тенденциите и опитайте модерни съвети за коса. Следователно, дръжката на сешоар, прав желязо или къдричка сутрин много по-често, отколкото ние наистина искаме да направим косата си. Има и досадни дни на косата на банята и стресиращи дни, където бихме искали да настроим косата да изсъхне до пълна газ, за ​​да спести време. И да извърши два оформящи грехове, които ни отвеждат болни.
От една страна, косата ни не обича да се излива в пикселото мокро състояние с горещ въздух. Втората голяма грешка е да се направи без защита от топлинна енергия - дори ако имате само косата си за кратко време.
Тук ще научите колко важна е топлинната защита за косата ви, така че косата ви остава здрава въпреки стила.

Погледнете този пост в Instagram на ?yay или Nay?? jessicascothair . . . • Babilights около линията на косата: @schwarzkopterkerk Blonde Me 7/20 Vol • Корени: @wellaEducation (1Tube) 7/0 (1/3T) 6/0 20 vol • Lowlights: боядисване след това в Wella Colortouch 8/73 1.9 vol • letazed с Wella Illumina 10/69 Двойна пастел * Olaplex Използва се във всички цветове * • Завършен с моя Black @Hottoolpro 1 1/4 в Marcel • @Designmehair използва Puffme за някои добавени текстура . . . @Hindthechair_com @modernsalon @American_salon @bestofbalayage @Allure @mastersofbalageage

Принос, разделен на Jessica Scott Santo • Balayage ? (@jessicascothair) на 21 ноември, 2018 в 8:17 PST

Защо трябва да използвам топлинна защита?

Стилинг помощник като изправяне на косата и кърлянето може да достигне температура до 220 градуса. Нищо чудно, че косата ни не оставя тези топлинна струя. Но и горещия въздух на нашата сешоар, която още преди Glasters & Co. се използва, поставя косата ни. В мокро състояние, косата ни е особено топлинна чувствителност. Топлината не само изсушава косата ни, тя също лишава властта на косата. Резултатът: косата ни става тъпа и крехка.
Ако искате да предотвратите повреда на стайлинг, трябва да сте сигурни, че сте взели предпазливостта на топлината. Продуктите за защита на топлината не проникват в косата в контраст с нормалната грижа за косата, но като защитна обвивка около външния слой пърхот.

Кога трябва да приложа защитата на топлината?

Носете продукта за защита на топлината пред русата на влажна коса. Особено важни са дължините на косата и съветите на косата, които са най-бързи до сухо. Колко топлина се включва, зависи от дължината на косата и от другата от природата на косата ви. Колкото по-дълго и по-дебел косата ви е, толкова повече защита от топлина толерира без мазни.
Между другото: Също така UV лъчите означават стрес за нашата коса и ги правят крехки. Тези, които обичат да изсушават косата си през лятото на слънце, също трябва да вземат предварително закрилата на топлината.

Погледнете този пост в Instagram на ? ?

Принос, разделен на Charlotte ? D "Alessio (@charlotteDalessio) на 15 февруари 2016 г. в 5:27 PST

Идеален за фина коса: топлинна защита спрей

Топлозащитният спрей може да се прилага супер бързо благодарение на практичната спрей бутилка. Течният спрей не се оплаква от косата, така че много продукти да могат да бъдат добавени към суха коса още преди оформянето с гладкото желязо.
Защита на топлината като спрей е на разположение например от GHD за прибл. 9 евро. Тук ще намерите продукта директно в Amazon.

За сухи върхове: течност за защита на топлината

Топлозащитната течност е малко дебелина и се масажира в косата с пръстите. Много течности с функция за защита от топлинна защита също носят апарати и гарантират, че сухите съвети ще бъдат еластични.
Подхранваща течност за защита на топлината, например от Kérastase, можете да пазарувате директно тук в Amazon.

За ефект на изглаждане: балсам за защита от топлинна енергия

Топлозащитният балм и крем са още по-по-богати от течността и определено трябва да се дават веднага след измиване във влажна коса - иначе косата ви може да се оплаква и да изглежда мазни. Крем за топлинна защита е идеален за всички с много дебела и суха коса.
Искаш да изгладиш вълнообразната си или къдрава грива? След това изберете балсам за изглаждане с функция за топлинна защита. Термо-gututungs балсам е на разположение например от oréal paris за ca. 10 евро. Тук можете да поръчате балсам в Amazon.

Тук можете да намерите още повече грижи за косата и стайлинг:

7 грешки, които правят всяка жена да изсъхне, докато косата (и как работи!Да се)
Кратка прическа Стил: гениални съвети за стила за Pixie Cut, Bob & Co.
Тези прически ви карат да изглеждате още по-елегантни (и сериозни)