Накрая красива кожа: 6-те най-добри DM продукти за перфектен тен

Ако не знаете тези върхове, вие трябва да обвинявате себе си!

Fahle кожата и примесите - това най-накрая най-накрая! С няколко трика и десните помощници за красота, мечният тен е бърз от проблемната кожа. И най-доброто от всичко: добрите продукти за красота не трябва да бъдат скъпи. Нашите любими са в аптеката. Знаете ли вече 6 гениални продукта?

За грижа за лицето: Neutrogena Micelle Water Hydro Boost

© DM

Мицелуларната вода е валидна за дълго време като чудотворец за почистване на лицето. И ние също сме напълно направени от почистващата вода. Защо? Защото дарява влагата на кожата, тя нежно кораба и супер лесен грим и толкова безпокойство. Тъй като дори не трябва да се втрива силно, когато премахването на спирала. Еха!
Мицелуларната вода, например хидрото за неутроене, вече получавате за много 4,95 евро в DM.

Срещу дразнене на кожата: Балеа анти-пъпки петна

Ако знаете и това: все още напълно се затръшва сутрин в банята и когато видите в огледалото, откривате огромна голяма пъпка в средата на челото? И това е точно когато организирате дата следващата вечер. Сега какво? Анулиране и пълзене под одеялото? Не, с вас до DM. Тъй като има абсолютно чудно оръжие срещу пъпки: анти пъпките от Balea (1,95 € за 36 бр.Да се).
Тези сухи примеси супер бързо и облекчаване на кожни раздразнения, ефективни. Резултатите се виждат след първото приложение. Използване на най-добрите нощувки след почистване. Където? На пъпка. How? Пластир от фолиото и натиснете внимателно пъпката. Нарисувайте 8-10 часа, след това премахнете.

За лъчист вид: Maybelline Liquid Highlighter

© DM

За истински момичета за красота нищо не работи без техните акценти. Лекият блестящ цвят дава на лицето контур и прави индивидуалните игри оптически по-силни. В аптеката има големи светлини, които са чудесни за сияен вид и са свръх евтини: така че майсторът, който строгият течен маркер от Maybelline New York, който получавате само за 8,95 €.

Също така от DM: къдрици без топлина - фърлингът наистина работи?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Jutta Eliks

Бустер за красота: Термомаска Bioré с активен въглен

За известно време черната кърпа е ентусиазирана света: активен въглен! Черният прах дърпа бактерии, токсини, мръсотия и лоши талабни отлагания, които могат да доведат до примеси и дразнене на кожата, като магнит и почистват кожата, особено дълбоко. Така че особено мазната и мазна проблемна кожа трябва да бъде видимо подобрена чрез активен въглен.
Например, специални термични маски с активен въглен осигуряват чисто изображение на кожата. Ние сме напълно направени от Bioré 1 минута маска. Който затопля и почиства депресията на порите - и само за една минута. Цена: 4,95 € за опаковка с равни четири приложения!

Суперхранен за кожата: Bio Végane Tuchmask

© DM

Fancy още повече външни съвети? Все още не знаете тези DM продукти: Krass! 5 Генерални DM продукти, които преди това сте пренебрегнали

Някога са използвали маска за кърпа? Не? Дойде времето. Защото малките чудотворни оръжия осигуряват голямо чувство на кожата. Маските от плат са тънко руно, вискозна или хартия в форма на лице, напоена с различни кърмещи материали. В Корея, така наречените "листови маски" живеят в продължение на години до седмичната рутина. Маските са много лесни и супер бързо да се наложат: просто разделени бръчки и лежа на лицето, очите и устата са надлежно. Чудесното на кърпани маски: ръцете остават чисти, нищо не капещо и досадното измиване е изчезнало.
Любими: Био Végane органична зелена кърпа кърпа маска. По принцип зелената маска за чай е като суперхрана за кожата. Маската с естествена целулоза защитава кожата и гарантира уникална чувство на кожа само за няколко минути.
Нашият съвет: Поставя кърпата в хладилника и по този начин осигурява допълнителен свеж удар през лятото.
NA стават любопитни? Маската за кърпа вече е достъпна за € 4.95.

Срещу малки бръчки: диадерна маслен морков