Накрая се гордеем да бъда жена! Защо тази тампонска реклама е дълга просрочена

Този рекламен филм е най-доброто, което видяхме дълго време...

С оглед на тази реклама мога да кажа само: накрая! Тампонната реклама не е доволна от анимирани експерименти със синя течност или подскачащи жени в бели панталони и флорален език, просто да не произнасят злото слово. Не! Тази реклама върви с нашия период, така че как е: нормално!

Говоренето за менструация, много от тях са трудни - това е абсолютна табу тема, особено за по-младите момичета. Тази кампания иска да се справи точно и нормализира темата, така че никой не се срамува от това. Това е вярно!

Гледайте видеоклипа тук:

Зареждане...

Във видеоклипа, за да видите нещо, което е пренебрегнато: едно момиче, което се издига от лагера губещ на лидера, защото получава своя период - както го нарича - червената значка на храбростта " t. Отсега нататък тя е експерт в женския цикъл, доставя момичетата с тампони и съвети за своя период.

Но нейното златно време като "пазител на менструацията" скоро свърши - защото компанията "Hello Flo" направи нещо много специално: всеки месец се изпраща до цикъла кутия за момичетата - с тампони, бикини и сладкарски изделия. Чудесна идея да отпразнуваме новопостроената женственост, вместо да се срамувам от нея заради нея. Нормално е да получите своя период. И говори за това трябва да бъде поне толкова нормално.

Благодарение на "Hello Flo" и главите зад този рекламен филм!