Най-накрая Освободете пелената: с това тренировъчно обучение детето ви бързо се изсушава

Извън пелената - и по гърне: когато трябва да започнете да тренирате с дете и как да го получите най-лесния без пелени, ще ви кажем тук.

Ако мога да повярвам на историите на родителите си, тогава бях суха с една и половина години. Разбира се, както казвате, на кърпите пелени трябваше да нося. Но дали това е на тъканите пелени или ако е вярно или не, родителите трябва винаги да правят съзнателно обучение с децата си: има не един път, където детето трябва да е сухо.

Често родителите под натиск, когато потомството идва с две или три години в детската градина и все още носенето на пелени. Но това е напълно ненужно. Всяко дете има свои собствени темпове, за да стане сухо.

Кога децата могат да изсъхнат?

Децата, които са свикнали с техните пелени, трябва да знаят, че ще знаят, че трябва. Това звучи банално, но точно това е решаващата точка успешно да стане без пелени. С две до две и половина години, след това, когато децата започват да получават стълби нагоре и надолу, потомството е физически и психологически способни да възприемат собствените си функции на тялото. Това е точката, в която можете да започнете без колебание с гърнета.

Просто гледайте детето си. Ако има интерес към това как вие или по-възрастните деца или по-големи деца отиват в тоалетната в детската градина, след това го предложи да я изчисти на вас или на другото дете. Присъединете се към него гърненце или да получите детска тоалетна седалка. Дайте възможност на детето си да отидете в банята, но не го поставяйте под натиск.

WC седалка за цялото семейство, така с интегрирано детско място, лесно можете да купите тук в Amazon.

Златно правило в гърненческото обучение: остават спокойни!

В някакъв момент всяко дете става сухо. С едно нещо става по-бързо и други деца се нуждаят повече. Нека някой да убеди всеки, че детето ви е, но наистина бавно, какво е свързано с гърлото. Всяко дете има свои собствени темпове, за да стане сухо.

Wecke интереса на детето в тоалетната. Обяснете го, че всеки отива в банята. Вземете го, когато имате за тоалетната. Особено малките деца обичат да правят неща. Успехът - обещаващ в гърненческото обучение също може да бъде това дете негодник Да поставите времената на гърнета или детската тоалетна седалка. Навик и рутина могат да улеснят детето ви да стане сухо.

Първите времена, вашето потомство със сигурност реагира любопитно и иска да знае какво е оставил в пота. Но ако детето ви би искал да докосне големия или малък бизнес, той тихо ще обясни, че човек не. Но обаче не казвайте, че това е мръсно, защото това предава впечатлението на детето ви, че тялото му дава нещо "отрицателно" от вината на себе си може да задейства.

Ако потомството имаше някак си бизнес в гърненце (и това може да продължи няколко дни въпреки редовното обучение), тогава може би искате да похвалите детето си. Покажи му, че се гордеете с изпълнението му.

Как е сух детето ми през нощта?

Ако детето ви може да се справи добре през деня без пелена, това не означава, че може да направи без него през нощта на пелената си. Докато децата са сухи средно с две и половина години през деня, той често работи през нощта на три години. Но тук и ключът към успеха е гърнетоОбучение.

Ако детето ви сигнализира, че би искал да си легне през нощта без пелена, задължително идват в желанието. Да, вероятно ще бъде нещо нередно в началото и да, това означава малко повече работа за вас, но това е работа, която е наистина полезна и че и двамата ще ви направят гордост гордо.

За да се гарантира, че децата остават сухи през нощта, важно е да се донесе известна процедура тук. Опити, около час преди сън, нищо повече, или. само малко за пиене. Ако детето ви може да заспи само с флакони, тогава трябва първо да работите върху този навик, преди да се откажете от пелената.
Ако получите предприятието "през ​​нощта" най-накрая го получи, опитайте го по следния начин: поставете детето си отново след добрата нощна история и непосредствено преди лягане да отидете до тоалетната. Ако отново трябва да е много добро. Ако се казва, че това не е необходимо да го прави повече, не го поставя под натиск. Лоб за опита и го приведете в леглото.
Ако най-накрая отидете в леглото за няколко часа по-късно, детето ви е най-добре да се постави на тоалетната или гърне, без значение колко сънлив удави го. Ако се справяте добре и го оживете, за да направи отново Пипи, това ще го направи.

След няколко дни, в които сте направили тази рутина, можете да се опитате да оставите детето си да спи през нощта (освен ако не се събужда, защото има нужда). Ако има малко нещастие, не коментирайте много най-добре. "Това може да се случи вече" всичко, което трябва да кажете.

И детското легло и матракът могат лесно да бъдат защитени със специални каучукови или молтън документи. Можете лесно да избършете или. Измийте, трябва да бъде нещо нередно.

Можете лесно да поръчате водоустойчиво легло в Amazon.

Избягване на грешки в тренировка

Чистотата не може да бъде приложена. Ако детето се натисне, докато сухите, могат да възникнат грешки. Резултатът може да бъде влечуги или запек.

Трябва да внимавате да не се разкорявате с детето си, ако не иска тестът или тоалетната. Стъпката в животворката е огромна за детето. Вместо да се сблъскате с него, трябва да го насърчите. Изясняват го, че е страхотно да се получи голямо и да се прави без пелената.

Голяма книга за деца, която ви показва колко красива може да бъде без пелена през живота, ще намерите тук в Amazon.

Не претоварете детето си с твърде много промени. Ако малкият свят на детето ви от определен случай от съвместната (раждането на брат или сестра, нова дневна грижа, преместване, разделяне, заболяване, смърт на роднина...) Е твърде зает да търси нови забележителности и следователно не е достатъчно възприемчив, за да интернализира сложния тоалетна ритуал. Малка промяна на местоположението (с баба или на почивка), от друга страна, понякога причинява чудеса.

Изповядайте на детето си, че дори ако е била свободна от пелена за една седмица, понякога нещо не е наред. Децата просто забравят, че те трябва да бъдат задълбочени, например в игра. Така че особено в началото винаги има резервни пране и да спечелят детето си да отидете в банята, преди да напуснете къщата.

Източници и информация:

  • Държавен институт за по-ранно образование (IFP): онлайн семейно ръководство
  • Berufsverband Der Детските и младежите изискват e.В.

Rzauch на гофеминин.De:

Ето защо децата се влошават в мама
Ако детето ви заспи по това време, оставате по-дълго!
Малък доста голям: как децата се учат да играят сами - и защо това е толкова важно!

Тест тук, коя професия ще има детето ви по-късно: