Комбинирани керемиди, неповторимият модел и материалните ползи

Комбинираните керемиди могат да бъдат намерени доста често, ако можете да видите страниците и каталозите на дилърите. Какво има с участието, което предлага предимствата, които предлагат и къде можете да се включите на покривните плочки на какви цени прочетете тук.

Комбинираните керемиди са особено повърхностно обработени

Типичният, неповторим включващ модел възниква чрез пръскане на плочки пред изгарянето с определени звукови проститутки, или потапяни в него.

 • Също прочетете - Heidelberg керемида, всъщност няма керемид
 • Прочетете също - Contemed Tondaching плочки: все още много популярен
 • Прочетете също - кои керемиди избират?

Пожарът след това генерира типичния, неповторим на пръв поглед леко оцветен модел. В действителност, този вид повърхностна обработка в глинени плочки, но по-малко визуализации, отколкото всъщност материални технически причини.

Лечението на повърхността може или да открие цялата тухла равномерно, или само частично, понякога се разрежда. Това създава особено петна структури, които често се използват поради тяхната оптика и в обновяването на стари сгради.

Цените са близки приблизително в една и съща област, като например керемиди с други повърхностни лечения, те понякога са малко по-скъпи. Но това винаги зависи от съответния тухлен модел.

В зависимост от това кои звукови утайки се използват, резултатът е различен нюанси между червеникавокафяв и почти черен. Материалните технически свойства, които възникват от участието, винаги са едни и същи.

Предимства на участието

 • Консервирани покривни плочки имат устойчива на абразия и твърда повърхност
 • Повърхността на глинеста език се разпространява от участието
 • По-висока устойчивост на агресивни вещества в околната среда - около киселини в дъждовната вода
 • Консервирани керемиди са UV-по-силни
 • Комбинираните керемиди са също устойчиви на атмосферни влияния

Източници в интернет

 • Braas.De: Дилърът предлага разнообразие от различни керемиди, включително тесни
 • Wienerberger.De дори с известния производител на звукови плочки, има много различни технически модели в обхвата на офертите.
 • лаума.Производителят има и разнообразие от различни модели в неговото производство, включително Engobens.

Така че можете да запазите разходите

Както при всички керемиди, разбира се, сравненията на цените определено имат смисъл, както и търсенето на останали предмети и специални оферти или керемиди 2. Избор.

Тъй като участието представлява само повърхностно лечение и нищо общо с определена тухлена форма, винаги имате възможност да превключите на рентабилен тухлен модел, подходящ за вашия покрив, и по този начин да намалите общите разходи за покриви.

Съвети и трикове Консервирани керемиди са много популярни, но също така и възможността за остъкляване като повърхностна обработка. Разберете за получените материални различия и след това да решите.