Мислеше, че отива на рутинна работа, но това, което откри на мястото на инцидента, го шокира дълбоко

Мислеше, че просто ще бъде призован на мисия. Започна работата си рутинно. Но тогава той разпозна жертвите на катастрофата.

Аарон Ван Рипер работи за доброволческата пожарна служба в Тексас. За съжаление автомобилните катастрофи и тежко ранените хора са част от работата му. Но на този ден всичко е различно. При автомобилна катастрофа Аарон е информиран, преди да пристигне на мястото на инцидента, автомобил се е сблъскал челно с камион. Доброволецът се подготвя. Когато обаче пристигне на мястото на инцидента, гледката на жертвите замръзва кръвта му във вените му. Защото ставаше дума за съпругата му Амбър и 7-годишния му син Джонатан.

Съпругата му лежеше на пода, докато Джонатан все още беше заключен в колата и Арън веднага изпадна в паника. „Не знаех дали все още са живи“, обясни пожарникарят. "От колата не остана нищо."След като Джонатан също беше освободен, семейството на Аарон беше доведено в близката клиника с хеликоптер. Амбър беше опериран в продължение на девет часа за счупен таз, докато Джонатан беше лекуван от счупена ръка и крак.

© Facebook / Аарон Ван Рипер

Синът на Аарон вече е освободен от клиниката, но съпругата му Амбър се възстановява бавно. „Тя вдигна палец на лекаря, но за първи път имаше някаква реакция“, каза Аарон. „Тогава тя ми прошепна„ Обичам те “."

Вижте интервю с Арън Ван Рипер тук:

Зареждане...

Семейството на пожарникаря няма здравна застраховка, така че медицинските разходи биха били непосилни за тях. Затова техни приятели откриха страница за набиране на средства, където хората могат да дарят пари. Само за четири дни има почти 100.Набрани $ 000.

Невероятна история, която изпраща тръпки по гръбнака и сълзи в очите ви. Пожелаваме на Арън и семейството му всичко най-добро и се надяваме Амбър и Джонатан скоро да се изправят на крака.