- той я обича, откакто е на 10 години. Днес той иска да спре ръката си ♥

Сам и Джесика знаят и ги обичат, тъй като са на 10 години. Никога не са били двамата отделени, дори като обучението, което те принуждават в различни градове.

Почти звучи прекалено хубаво, за да е истина. Сам и Джесика се познаваха, и двамата бяха само на 10 години. Въпреки това имаше специална връзка между двете.

Цялото ви училище и Unilaufbahn прекараха двамата като двойка, дори когато изучаваха в различни градове. "Просто вярвам, че сме били предназначени един за друг - разкриваше Джесика в интервю с" Buzzfeed ".

Днес Сам и Неговата Джесика живеят заедно в американското състояние на Ню Джърси. И миналата година стоеше за Сам, че той също иска да прекара остатъка от живота си с тази жена. Но за него излезе едно просто приложение - трябва да е нещо много специално.

Ето защо той напредва братовчед и музиканта му Мати Мак и неговия режисьор приятел Доменик Кучинота. Планът беше бърз: Мати трябва да се преструва, че превръща музикален видео за най-новата си песен, в която Сам и Джесика като двойка трябва да играят основните роли.

Защото по това време нямаше песен и за този повод, певицата Мати реши да напише много собствена песен на двойката. Каза и направено. И резултатът може не само да бъде видян и чут, но определено е памет за живот за Сам и Джесика.

Вижте видеоклипа с Super Sweet тук:

Зареждане...

Разбира се, Джесика казва без дълго време "да". Коя жена може да издържи с такова приложение?