Той казва единствено пътуване майка на самолета - и причината е просто докосване

Той реагира напълно безкористен, за да помогне на бременна майка и нейния малък син.

Пътуването с малки деца или дори бебета сам може да бъде предизвикателство за майките. Още по-трудно пътуване ще бъде, когато дори сте бременна като майка. Една жена в равнина на Минеаполис до Атланта наскоро го получи точно както. Но за щастие, това не признава един човек и не се поколеба да хване майка под ръцете си.

Жената беше видимо бременна и пътуваше с младия си син, който беше повдигнат и плачеше. Ангела Бърд беше и пътник в самолета и наблюдаваше мъж на жената на жената, който очевидно не знаеше, и предлаганата му помощ.

Facebook пост, споделен на страницата "Gafollowers" казва на трогателната история.

Зареждане...

Полет обратно в Грузия, този човек попита жена, която не знаеше как е бременна и сама на нея и синът й е бил неспокоен и приложен.
Той й каза, че е баща и иска да й помогне, за да си почине нещо. Той отиде нагоре и надолу по целия полет от Минеаполис до Атланта и успокои сина на жената, сякаш е негов.
- Имах сълзи в очите си... не защото знае и тя беше тъмна кожа... Но защото ми показа днес, че все още има добри хора в света, въпреки всичките шум."- Angela Byrd
Много добре!

Дори малко жест може да означава толкова много за някои хора. Имаме удоволствието да знаем, че все още има полезни и безкористни хора като този пътнически въздухоплавателни средства.