Той е обиден заради външния си вид - ТОВА е бързият отговор на приятелката му

Тъй като стотици потребители на интернет оставиха неприятни коментари, тя направи своя работа да защитава своя приятел.

Ашли и Кристофър са двойка повече от две години и са над Луната. Това е не само защото се разбират добре, но и защото имат същото чувство за хумор. Така се получи, че двамата използваха идеалната възможност за забавна снимка като гости на сватба: Ашли беше хванала булчинския букет и Кристофър позираше за забавна снимка с нея. На него се вижда щастливата усмивка на Ашли, "загриженият " поглед на Кристофър и "ядосаният кривоглед " на бащата на Ашли.

След като Ашли публикува снимката, тя я направи във Facebook и Co. за нула време. кръгът. Но причината за това не беше просто забавният запис, а нещо много по-гадно. Стотици потребители коментираха появата на Кристофър, обидиха го и се запитаха защо Ашли е с НЕГО. "Приятелят й е някъде зад онзи дебелак?"или " Тя е абсолютно извън неговата лига "- това бяха някои от безвкусните коментари.

Ашли не искаше да остави нещо подобно върху нея и затова предостави на неприятните потребители бърз отговор на страницата си във Facebook:

„Ако сте виждали коментарите на нашата снимка, които станаха известни онлайн, знаете, че всички те са много повърхностни и груби. Бих ви посъветвал да не ги гледате. Изненадан съм колко хора осъждат някой, когото не познават. Така че, нека само ви кажа, че улучих джакпота с Кристофър. Той може да няма шест опаковки, за които светът казва, че всички жени искат от мъж. Но защо това е дори важно, когато търсите някого, с когото да прекарате остатъка от живота си?? Той (Кристофър) е толкова внимателен и търпелив. Винаги ми показва колко много ме обича. Той е най-добрия ми приятел. Обичам го такъв, какъвто е, и той ме обича такъв, какъвто съм. Той е разбиращ, обичащ и забавен - това е толкова рядко в наши дни! (...) Така че без значение какво могат да кажат тези гадни коментари, ние знаем истината и игнорираме хейтърите. Все още се забавлявайте с нашата снимка."

Възхищаваме се на Ашли за бързата й реакция и на страхотната двойка за тяхната солидарност. Тази история ни учи за пореден път, че не бива да прекаляваме бързо с осъждането на хората - особено не само заради външния им вид!