Страшна амбиция: този запис на родителите на егоист ни прави безмълвен

Собствените деца винаги са по-добри деца. И ако не, тогава родителите гарантират това...

За родителите собствените им деца са най-красивите, затворени и най-бързи. Ще бъде смешно, ако това не беше такова. Това, което сега се играе в младши маратон в австрийския линц, всъщност е просто плашещ.

На годишния младши маратон най-малките участници между три и четири години всъщност трябва да се справят само на разстояние от 40 метра. Забавлението на движението трябва да бъде на преден план тук. Очевидно обаче, децата са преминали, когато родителите им искат да се притесняват, че определено преминават през целта във всеки случай.

Писъците и плачещите деца бяха излекувани от амбициозни скоби Gene Finish Line. Спечелете на всяка цена внезапно изглеждаше много по-важна от забавлението на dabeisein. Най-лошото нещо за тези сцени е, че всяка година амбицията на родителите се издига, "каза Евалд Требингер, организатор на Линц Маратон, в разговор с картината.". Междувременно модераторът на събитието трябва да предупреждава родителите, преди да започне да държи децата си по маршрута. Без успех, както показва тази картина.

Като драб, изображението в разпространението на социалните мрежи. На много места хората са ужасени от поведението на настойника. "О колко красива, как родителите дават на децата си радост на движението и спорта тук, Twittering Christoph Rieddaser Twittering. "Sautetroteln, какво друго не ме пада", казва потребителят Khun Otto. Други са просто безмълвени.

Организаторите на маратона сега обмислят медицинските сестри на трима до четиригодишните за бъдещето. Първо, искате да анализирате инцидента.

Също така на Gofeminin: най-добрите мотивационни искове за спорт