невероятно:" котките "- упражненията помагат за плосък корем!

Ефективно и бързо за плосък корем звучи страхотно, но какво сега е свързано с котка?

Всеки ден правите коремната си дума, направете 100 хрускам, но смятате, че няма много ром? Е, има всъщност по-ефективни упражнения, които ви водят до местоназначението. Но какво общо има това с "котка за зацапване"?

На първо място, каза: Да, преминавате през това специално коремно обучение на плосък корем, с тънък естествени мускули. Но като цяло, трябва да обърнете внимание на холистична тренировка и не само да упражнявате коремната си област, накрая мазнината трябва да си отиде в красивия си стомах. Но дори преди да започнете тревожните подложки, можете да укрепите центъра си с това упражнение и да затегнете.

Какво има "пукенда" котка с стомаха ми?

Какво е името на това чудо упражнение, на което толкова много хора се кълнат с голям корем и по-важното: как е тя? Коремното упражнение, което всъщност е по-ефективно от нормалните хрускам, означава "котката за зацапване".: "Котката повръща"). Да, това е нашата пълна сериозност!

Дадено, странно, което звучи като, но има много смешно обяснение за това. Американският автор и предприемач Тим Ферис описва това голямо коремно упражнение в книгата си "4-часовото тяло". Когато той направи упражнението за първи път преди неговата приятелка, тя му каза: Прилича на котка за обучение.Вдъхновен, той евентуално има йога упражнение Уддияна бандха, която има подобен ефект.

Как работи ефективното трениране на коремното мускули

Отидете в стоялката и се уверете, че не правите кухи кръст или гърбица - обърнете внимание на прав гръб. Дръжте главата и поставете поглед към точка няколко инча в средата над ръцете си. Дишам се отпуска и след това.

Затегнете коремните мускули при издишване. Веднага щом се издигнете напълно, дръжте въздуха и дръпнете стомаха, сякаш ще дръпнете пъпа на гръбначния стълб. Задръжте тази позиция за 8 до 12 секунди без дишане.

След това дишайте през носа и решаване на коремното напрежение. Пауза на счупване на дъха. Повторете точно този процес 10 пъти. Тогава упражнението свърши.

Ето още едно велики коремни упражнения, дори във видео инструкциите.

Допълнителни предимства на "котката за зацапване" - упражнения


С тази тренировка сте силно укрепете средата на тялото и преди всичко научавате коремните си мускули, специално за счупване и решаване. В допълнение, тя ви помага да контролирате дъха си и диафрагмата ви също е обучена. Между другото, вие се чувствате много по-удобно в модерния топ поглед.

И къде остава моя шестпак?

Ти мечтаеш за шестпак? Това е добра цел, но тогава, моля, имайте предвид, че със сигурност не получавате шестпак, само защото тренирате коремните мускули. Те включват правилната диета, холистично обучение и добро последно - но всъщност най-решаващи - ниско съдържание на мазнини в тялото.

Искате да отслабнете? След това да се вдъхновят от тези дами.