Хванат! Тези 7 неща ВСИЧКИ стилни жени правят тайно

Добрият стил не е само скъпо облекло...

Познавате ли и тези жени, които са просто идеално оформени всеки ден? Зад него не стои килер, пълен със скъпа дизайнерска мода, а няколко малки навика, които стилните жени имат общо.

1. Вечер слагат тоалета си.

Влезте в гардероба полусън сутрин и извадете перфектния уау облекло за секунди - това също не работи за модата.
Модните жени предпочитат да си спестят сутрешния стрес и да се погледнат предишната вечер. Между другото, това е един от най-добрите съвети за стилизиране за тези, които не харесват сутринта.

2. Те носят любимите си визии отново и отново.

След като бъде намерен перфектният тоалет, той се носи нагоре и надолу. И за да не се забелязва, всеки път се разменят няколко детайла като обувки, чанти или аксесоари.

3. Носите несекси бельо.

Модните жени знаят: Перфектното бельо трябва да бъде преди всичко едно - невидимо (с изключение на ТЕЗИ модерни сутиени!). Така че панталонките с цвят на кожа трябва да минават под копринената рокля на косата, така че роклята да пасва идеално. Секси е различно, но това, което трябва, трябва.

4-ти. Те поддържат дрехите си в добра форма.

Тук ролката с власинки, там желязото - фактът, че някои жени винаги изглеждат като обелени, не е защото дрехите им са непропорционално скъпи.
В повечето случаи те просто обръщат повече внимание, за да се уверят, че това, което носят, изглежда безупречно. Бръчки, мъх или неподходящи части? Не с тях. Ако е необходимо, новите дънки ще бъдат сменени от шивача, докато се поберат идеално.

5. Почистват обувките си доста често.

Колкото и скъпи (или евтини) да бяха обувките - ако са мръсни, красивият външен вид го няма. Затова ежедневната програма на всяка стилна жена казва: блясък обувки. Първо четка, след това избършете и накрая полирайте.
Няма удоволствие? Тук можете да разберете как почистването на обувки е бързо и лесно.

6-то. Те също обичат да купуват евтино.

Разбира се, модните жени обичат модерни дизайнерски артикули. Но това не означава, че те се мотаят само в Chanel и Gucci. Те просто обичат да ходят до Зара, Манго и Ко. В крайна сметка "копираните" дизайнерски части са много по-евтини.

7-ми. Те гледат други модата.

Забелязвали ли сте някога, че стиловете на блогърите често изглеждат доста сходни? Нищо чудно, защото дори най-големият моден професионалист гледа на стила.
Нашият съвет: запазете външния вид, който откривате в блогове и харесвате в папка на вашия лаптоп - или (дори по-лесно) създайте табла за "любими дрехи " в Pinterest.