Съжалявам, че нямате татко "- тези жестове на голям брат стъблат на сълзи

"Винаги ще бъда до теб."

Любовта на братята просто не знае граници. Това доказва историята, която искаме да ви кажем днес. Тя е около 17-годишният Мохамед и неотдавнашният му сестра Ноор, който е на 6 години. Тъй като родителите й остават разведени, цялото семейство прави тежко време. Особено за малкия ноор, отделянето е стрес, така че майка й, Садиа Карамат.

Така че това беше много тъжна вечер за 6-годишния, когато училището й организира дъщеря на бащата - и не беше татко. "Чух за топката на самия ден", казва на приятели брат Мохамед. - Слязох и видях, че Нор седеше в рокля на дивана и тъжно погледна."

Защото, въпреки че Нур не можеше да отиде на бала, тя наистина искаше да носи рокля. Затова големият й брат излезе с нея, за да й купи нова блестяща рокля - и да я придружи на бала. „Не исках малката ми сестра да бъде единствената от нейните приятелки, която не ходи на бала“, обяснява Мохамад.

© Мохамад Хашер

Така че Нур и големият й брат отидоха на бала, танцуваха цяла вечер и се забавляваха много. В крайна сметка Мохамад дори спечели наградата „най-добър татко“."Пред всички удари на съдбата танцът беше истински лъч надежда за братята и сестрите.

Защото когато майката и децата й се преместиха в Луизиана след развода от Мичиган, първоначално два месеца бяха без постоянно пребиваване. „Трябваше да се преместим в друг щат, бяхме без дом и се борихме непрекъснато през последните няколко месеца“, каза Мохамад. "Беше трудно за всички нас, но сме благодарни, защото ни сближи едновременно."

А училищният бал също беше важен аспект при възстановяването на сваленото семейство. „Вечерта означаваше толкова много за мен“, обяснява 17-годишният син на семейството. "Това беше нещо като събуждане, което ми напомни за важността да бъда там за семейството."

Трябва да заведа бебето ми на първото татко дъщеря на танца другата вечер. Извинявай, че нямаш баща, но аз винаги ще бъда там за теб, снимка.Twitter.com / Qo2yNBLZlo

- Мохамад Хашер (@its_hashurr) 6 февруари 2017 г

Когато Мохамад публикува снимки на сестра си и топката на страницата си в Twitter, стотици потребители веднага бяха развълнувани до сълзи. Тийнейджърката беше обсипана с похвали и насърчение - и все още се радва на това днес. „Хубаво е да се излее малко положителна енергия, когато има толкова много негативна“, обяснява Мохамад.

Това е истинската любов на брат и сестра, нали? Във всеки случай тази история отиде направо в сърцата ни!