Ще бъде зелено! Genial Deco Hacks с растения (за които не се нуждаете от зелен палец)

Нямате по-зелен палец? Нищо не! Защото с тези прости идеи за DIY с кактуси и сукуленти можете да направите вашия дом в цвят. И най-доброто от всичко: тези растения са супер стабилни, неизискват и все още чудесно декоративни!

Растенията правят добро настроение и помагат за намаляване на стреса. До този резултат идват японските изследователи.
Всичко, от което се нуждаете, за да украсите апартамента си с растения, са няколко саксии, несравними растения като кактуси и сукуленти, маскираща лента и керамични цветове. Нямате много място в четирите си стени? Няма проблем! Защото с нашите идеи са висящи варианти. Те не се нуждаят от много място и правят нещо хубаво.

1. DIY идеи: сводник на цветето си!

Всеки има няколко стари, прости надплатени, които просто чакат да бъдат контролирани. Дава скучни звукови и порцеланови саксии с маскираща лента (тук в Amazon) и керамични цветове (тук в Amazon) нов живот! Cool и Super Tendy са метални цветове като злато и мед в комбинация с пастелни цветове и девет тона. Погледнахме към Pinterest и събрахме най-красивите идеи за вас. Кликнете върху и оставете да се изненадате!

2. DIY идеи: висящи градини

Истински ловец на очи и супер лесно да се ожени: висящи саксии, така наречените макромери. Всичко, от което се нуждаете: по-тънко въже, дебели вълни или кожени ленти, дървени мъниста, медна тръба и ножици.
Така работи:
Разрешава въжето на осем парчета à 1,50 метра. Възел на осемте направления заедно в единия край, така че за това. 5 cm въже в края оцелее. Сега сглобени осемте въжени парчета в четири групи от две. Сега прави за всяка две групи. 3 cm от големия възел далеч от двоен възел. Сега сте направили общо четири двойни възли, една от всяка две групи? Супер!
Сега сложийте въжето на въжето, така че четирите двойни възли показват в различни посоки. След това вземете въже един след друг и го възел с двоен възел с въжето в непосредствена близост до него. След това вземете следващото въже, докато веднъж извикайте заедно всички въжета. Повтори цялото. Ако сте го направили, можете да поставите саксия със сочно растение в средата и след това да обобщите въжените парчета и възел. Сега можете да затворите строителството.

Направете себе си е твърде стресиращ? Ето един макромец цъфтящ неумолим, за да купите на Amazon.

Не искате да харчите много пари? Тогава имаме идеята! Така че вие ​​правите стилен цъфтящ се запалва от стара тениска. Вижте видеото урок:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

3. DIY идеи: пренасочете растенията си

Веднага след като сте украсили и оцените вашите саксии и завършите макрасите, можете да създадете растенията и да направите апартамента си с него. Идеи, както можете да поставите парчетата бижута, ние ви показваме тук!