ескимо пиърсинг: болка, риск и цена на пиърсинг на устните

Искате да пробиете пиърсинг на ескимо? Тук ще научите всичко за болката, рисковете и разходите на пиърсинга на устните.

Така нареченият пиърсинг на ескимо е пиърсинг на устната. По-конкретно, пиърсингът е свеж през долната устна и отново се избутва от червената устна вертикално.
В ескимо се използва извита барбел (бананов пиърсинг), така че се използва извита част от бижута, така че и двата края на бижутата са налични: една под устната и другата страна седи директно върху горната част на долната устна.
Тъй като пиърсингът на устните е ужилван вертикално отдолу нагоре, той често се нарича вертикална производителност.
Тук получавате цялата важна информация за пиърсинга на ескимото, които трябва да знаете преди да изпитате.

Да не би и: Мадона-пиърсинг: всичко важно за пиърсинг на горната устна

Разликата между пиърсинг на ескимо и Ашли

Пиърсингът на ескимо често е объркан с пиърсинга на Ашли. Пиърсингът на Ашли също е пиърсинг на LaBret на долната устна.
Докато ескимото е ужилено отдолу нагоре, така че вертикално, през устната, пиърсингът на Ашли, от друга страна, е пробит хоризонтално отпред назад през устната червена на долната пробождане на устната. Така Ашли е само един край на пиърсинг бижута, а именно, че директно върху устната, да видим. Другият край се крие в устата на устата.

Eskimo пиърсинг: така е по-нисък пиърсинг на устните

Важно предварително: Пиърсинг, без значение какъв вид, винаги трябва да се ужилва изключително от професионален и опитен пиърс. Ако пиърсингът не е ужилван или намушкан в магазин за бижута, може да се случи лошо възпаление, което често завършва, че пиърсингът трябва да бъде премахнат отново.

Особено с пиърсинг професионализъм ескимо. Защото червеното устни е много чувствително и може бързо да се запали. В допълнение, мястото на пункция може да се прекъсне постоянно, когато пиърсингът е ужил.
След пункционния обект и заобикалящата се кожата старателно дезинфекцирани, както и пиърсинг са маркирани с щифт, специална куха игла е пробит перпендикулярна от устната.

Веднага след това могат да се появят кървене и подуване на устната. Тези оплаквания са нормални и трябва да изчезнат отново след няколко дни. Благодарение на подуването, леко по-дълъг извит барбел обикновено се използва като погребален. Ако пиърсинг бижута е твърде кратка, пиърсингът може да упражнява силно налягане и болка върху раната.

Във видеоклипа: Коя татуировка подхожда на моя зодиакален знак?

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Сара Глаубах

Четене Съвет: Пиърсинг тенденции: Искаме сега!

Ескимо-пиърсинг: колко болезнено е пиърсенът?

Разбира се, болката от пиърсинг на ескимо зависи от това как е чувствителното чувствителност. Като цяло можете да кажете, че болката от пиърсинга на LaBret не е по-висока, отколкото на други места на устната. В допълнение, само намушкано от кожата, а не толкова пиърсинг на ушите (като трагус или раковина) чрез хрущялна тъкан.

Възможни рискове в пиърсинг на ескимо

Тъй като всички пиърсинг, независимо дали се използват пъпки, ухо или пиърсинг, тъкан, пробита и чуждо тяло, някои рискове не могат да бъдат изключени. Най-често срещаният е, че пиърсингът се запалва.
Възникване може да възникне, например, ако ескимото не се поддържа правилно и редовно, или, ако често използвате пиърсинг към дрехи и сътрудничество. Поддържа висящи.

Как да продължите с възпаление, ще научите тук: пиърсинг запалва: какво можете да направите и когато трябва да отидете при лекаря.
Дори когато се натъкна на пиърсинга на ескимото, тя може да дойде в усложнения. Ако пиърсингът на под-устните е грешен, това може да доведе до разкъсване на устната.
Като цяло обаче вертикалният лантор носи по-малко рискове от другите пиърсинг, тъй като не е на чувствителните нервни песни. В допълнение, бижутата не влизат в контакт със зъбите и венците (като това, например, усмихнато пиърсинг е случаят), така че да може да се предотврати увреждането на зъбите.

Също така прочетете: Прекъщащ пиърсинг: цялата информация за носния пиърсинг

Колко струва ескимото?

Цената на пиърсинга на подстата зависи изцяло от това кой студио и кой регион искате да се изправите. Като правило трябва да очаквате около 40 до 70 евро за пиърсинг на ескимо.
В допълнение към парене често е първият глупак и пиърсинг грижи в цената. Най-доброто от вас ви информира за датата на пронижаване на разходите, които идват при вас.

Пиърсинг на ескимо: всичко за изцеление и коректна грижа

Вертикалният лакър обикновено се излекува в рамките на четири до осем седмици. В някои случаи може да отнеме повече време. За да не се появят проблеми в лечебния процес, трябва да се обърне внимание на добра грижа.
Тук идват най-важните съвети:

  • Всмукателна сайт през първите седмици два до три пъти на ден с дезинфекциране на спрей за уста (има в студиото за пиърсинг, аптеката или тук в Amazon *).

  • През първите няколко дни до дим, алкохол и лекарства за разреждане на кръв, като аспирин без пиърсинг от сапун и козметика защита срещу. Достъп до PH-неутрални продукти. Червилото трябва да се използва отново, докато пиърсингът е напълно излекуван.

  • През първите две седмици трябва да се разпределят с млечни продукти и много кисели храни. Като цяло, първо трябва да бъдете внимателни, докато ядете.

  • За няколко дни поради риска от нараняване на точките, без. Също така слънчевите бани / солариум и сауна са табу по време на заздравяване на рани.

  • Възникват кора, те могат да бъдат внимателно отстранени с топла лайка вода.

Остава белег назад, когато извадя пиърсинга?

(Почти) всички пиърсинг обикновено оставят белег веднага след като вземете бижутата и може да развиете мястото на пробиване. Колко силно ще бъде белегът, зависи изцяло от това място, пиърсинг седи, колко дебел е бил използван бижутата или колко дълго се носи пиърсинг. Пиърсингът също е много възпален, белезите също могат да бъдат оставени.
Когато ескимото обикновено остава малък белег на по-ниската пункция, така че под долната устна, обратно. От друга страна, обаче, нищо не може да се види след известно време.

Които пиърсинг бижута е подходяща за пиърсинг на ескимо?

Веднага след като пиърсингът е напълно излекуван на долната устна, първата бижутерия, която е била използвана в ужилването, да се обменят от други бижута. Това трябва да се направи на пиърса, за да се избегнат усложнения.

За пиърсинга на ескимо, извита барбол (извита пръчка), наричана още бананов пиърсинг или бананабел, обикновено се използва. Тази бижута се адаптира най-добре на естествената, извита форма на устната.
Важно е барболът да има правилната дължина, в противен случай може да дойде на напрежение и в най-лошия случай дори да разкъса устната. В зависимост от изобилието на устните, обикновено се използва стабилна дължина между 10 mm и 12 mm. Пръчката обикновено е около 1.2 mm и размера на топката прибл. 3 mm. Препоръчва се и на бананов пиърсинг от Bioflex (PTFE). Материалът е по-лесен за кожата от никел или хирургическа неръждаема стомана, които често предизвикват алергии или възпаление.
По-рядко се използват за пиърсинг пръстени на ескимо.

Източници и повече информация за рисковете за здравето на пиърсинг:

  • Немски ärzteblatt
  • Onmeda.де

Важна забележка: Информацията в тази статия е за информация и не замества всяка диагноза на лекаря. Ако възникнат несигурности, спешни въпроси или оплаквания, трябва да се свържете с Вашия лекар.