Разширяване на масата за хранене - има тези възможности

Ако очаквате гостите вечер, мястото на масата за хранене често е твърде малко. Разтегателните маси могат да помогнат за отстраняване тук, ако не искате да закупите по-голяма маса за хранене. Кои откъси и типове разширение има и как да си помогнат, знаете ли в този пост.

Планирана маса с откъс

По принцип, вече трябва да помислите колко хора редовно седят на масата за хранене и колко широчина на маса имате нужда от него. Кое пространство изискване трябва да се изчисли за хранене, може да се намери в този пост.

  • Също така прочетете - увеличете масата за хранене - имате тези възможности
  • Също така четете - създайте маса за хранене - имате тези възможности
  • Също така четете - пясъчна маса за хранене - трябва да обърнете внимание

По принцип трябва да реализирате реализираните пространствени изисквания и да излезете от нормалния случай. За редки случаи, в които повече хора трябва да намерят място на масата, ще намерите и други решения.

Видове откъси

Технически, има много различни откъси и разширения за таблици. Най-важните са:

  • очертанията
  • Екстракт от пеперуда
  • синхронната екстракт
  • Паваж
  • Екстракти от чекмеджета

Наклон

Тук е скрит зад рамката (страничен отвор). Ако краката на масата са изтеглени навън, може да се покаже така нареченият фона (разширена скоба) и издърпана плоча. Ако се върнете лесно, екстракторът заключва на оригиналната площадка на масата. Не винаги е лесно да се използва, не винаги е особено стабилно, особено при честа употреба.

Откъс от пеперуда

Откъстът на пеперудата е толкова подобен на повдигането на наклона, само разширителната плоча тук е разделена на средата. И двете половини не изплакват вертикално, но клапи отгоре. Редкия система, но стабилна.

Екстракт от синхронизиране

Синхронното удължение не е на ръба, но в средата на масата. Ако двете половинки от масата се разпадат, удължението се вписва в центъра на масата за хранене. Тази система може да бъде намерена почти само за маси от средна крака.

Pinback плочи и екстракти от чекмеджета

Pinback плочите не се придържат като разширение директно в таблицата - те все още се нуждаят от допълнително пространство. Често се поставят върху така нареченото удължаване на чекмеджето, което може да бъде извадено като чекмедже. Системата е много стабилна и трайна.

Изграждане на разширение

За много прости трапезарни маси може да се прикрепи сгъваема странична плоча с проста панта и шарнир. Това е лесно да се постигне и разширява таблицата цяла височина на масата, ако е необходимо от двете страни.

Съвети и трикове само за много тесни кухни има трапезарни маси с две сгъваеми плочи от двете страни. Така че винаги можете да направите масата за хранене толкова голяма, колкото сте всъщност.