замазка на дървен таван на лъч като дъно на стая

Когато замазката трябва да се нанася върху дървен таван на лъча, две не са много примамливи материали, които се срещат помежду си. Докато дървените греди работят, притежават люлееща се еластичност и дишане, замазки са твърдо и едва ли или имат малко дифузия. Сухите замазки или дървени подове са за предпочитане за течни замазки.

Свойства на замазка на греди

За да се създадат еднакви почви в помещения с дървени греди, са възможни различни замазки или алтернативни конструкции. Във всеки случай, издърпването на почвата съответства на превръзка на дървените греди. Най-важните свойства на изданието са:

  • Прочетете също - обновяване на дървения таван на лъч отвън вътре
  • Също така прочетете - какво трябва да имате предвид на замазката на дървени дъски
  • Прочетете също - наредбите изпълняват с плаваща замазка на дървения таван
  • Повишаване на височината
  • Поведение на дифузия
  • Еластичност
  • Тежест
  • Развитие на звука
  • Пожарна безопасност

За всички структури за замазка, товароподемността на дървените греди играе решаващата роля. Банкетите, изработени от дървени или ПДЧ, обикновено имат най-малкото тегло, включително възможните литра. За цимент, леене на асфалт и поток, тежестта на теглото трябва да бъде проверена професионално в съответствие със статични критерии.

Затворените и съседни повърхности на замазката винаги са рискът от разкъсване, когато дървените греди генерират неизбежни вибрации. Използване на сух тест (29,80 € в Amazon *, като гипсокартон или гипсови влакнести плочи с щанци за напрежение, намалява възможното напукване.

Шест варианта на замазката

Целта на замазката на дървен гребен таван е създаването на плосък под, който също носи мебели и други обзавеждане. Обикновено твърдите плочи са монтирани от различни материали като облицовка на кухина. Те могат да бъдат снабдени с литератори, за да се постигнат повишени изолационни стойности. Използват се шест често срещани настройки:

1. ПДЧ с леглото

Приказката на ПДЧ изисква минимално ниво на криви на лъча. По принцип, той е дървен подобен на плоча с подходящ звук, изолация и строителни стойности.

2. Сухи замазки на прикачен файл

Gipskarton е общ материал за сух тест. Материалът е разпространен, но има ограничение за натоварване под налягане.

3. Циментова замазка на изолация

Замазката за цимент трябва да бъде възстановена и има най-високата пожарна безопасност и най-добрите изолационни стойности. Той е разкъсващ и преди поръчката, теглото трябва да се изчислява и освобождава.

4. Леене на асфалт

Се използва главно в стари сгради в обновяването на таваните на дървени лъч. Е само условно подходящо поради тясната и топлинната чувствителност.

5. Течащ замазка

Има подобни свойства като актсфалт с по-ниска височина на строителството.

6. Камъни или магнезиатрич

С ниско тегло и професионална дифузия. Едва звукоизолиран.

Съвети и трикове истински дървени подове са естествено най-добри за дървени греди. С високо качество и професионална подстройка, можете главно да направите звуковата изолация поносима. Архитектът трябва да провери стойностите на класа и енергийните изолационни изолации на пожар.