За всички есенни красавици: Ще ви харесат тези 5 задължителни неща!

От ароматна естествена козметика до най-добрата грижа за косата и устойчива на размазване спирала от Urban Decay: Тези 5 задължителни елемента за есента наистина могат да направят нещо!

Разбира се: Оборудването на сутрешната разкрасителна рутина с нови продукти просто ви създава добро настроение. Особено през студения сезон ни се иска да поглезим уморената си кожа с по-обширна грижа, предотвратявайки сухота и да направим грима си вятър и дъждоустойчив. Ето нашите 5 фаворита за есента!

Грижа за ароматния нар от Weleda

Истински съвет за красота за тези, които го харесват естествено: укрепващата дневна грижа от гамата нар Weleda. Кремът не само мирише особено добре, той подхранва кожата с ценни масла и я прави красиво еластична и гладка.

Пазарувайте дневна грижа за нар Weleda директно от Amazon.*

Страхотни мигли при вятър и време: Troublemaker Mascara от Urban Decay

Особено през есента трябва да се използва спирала, която не може да навреди на вятъра, дъжда и високата влажност. Новата спирала на Troublemaker от Urban Decay е ронлива и устойчива на размазване и придава на миглите прекрасен обем.

Пазарувайте спирала на Urban Decay Troublemaker в Douglas сега.*

Сол де Жанейро за маслени устни

Абсолютно задължително за всички, които искат да удължат лятото малко повече по отношение на красотата: бразилското масло Kiss lip. Той не само се грижи за устните прекрасно меки, но и мирише вкусно и екзотично - благодарение на маслото от купуачу и кокосовото орехче.

Купете бразилско масло за устни Kiss директно от Amazon.*

Срещу уморена кожа: усилвател на витамин С

Можете лесно да интегрирате тази малка бутилка в ежедневната си рутинна грижа: Усилвателят на витамин С от Paula's Choice дава на кожата ви перфектния блясък и много влага и енергия за студения сезон.

Купете Paula's Choice C15 Super Booster директно от Amazon.*

Лечение с естествена сила от растителни продукти

За да не косата ви отслабва през есента, трябва да се поглезите с коса под душа веднъж седмично. Третираното с нишесте кориандър от Botanicals придава на косата нова сила и я прави красиво еластична - без никакви силикон или парабени.

Купете ботанически лек от нишесте от кориандър директно от Amazon.*