Този баща трябва да бъде обиден заради костюма на сина си

Синът му наистина иска да се облече като Cruella De Vil за Хелоуин. Но този баща е обиден за това.

Уил Хът и съпругът му от Форт Майърс, Флорида, са горди татковци на син и две дъщери. Подобно на толкова много деца, братята и сестрите на Хът бяха пълни с очакване за Хелоуин, избраха перфектните си костюми и очакваха с нетърпение големия ден.

© Instagram / willflorida

9-годишният син на Уил Лиъм наистина искаше да се облече като Круела Де Вил от филма на Дисни 101 далматинци. Не е необичайно пожелание, тъй като през последните години Лиъм вече работи като Клеопатра, Медуза и балетист.

Заедно с баща си Уил, Лиъм работи по неговия костюм и грим, докато всичко е идеално. И резултатът е наистина добър! Уил е толкова горд от творчеството на сина си, че публикува снимки на костюма и изработката му във Facebook.

© Instagram / willflorida

Повечето коментари от приятелите на Уил са положителни. Те хвалят страхотния костюм и ентусиазма на Лиъм за фестивала на ужасите. Но един коментар обижда Уил: „Трябва да кажа, че е абсолютно невъзможно и не мога да повярвам, че родителите някога биха направили това на дете. Извинете, ако това ви обижда или вашата радост, но мисля, че това е погрешно!"

Бащата на семейството беше поразен от коментара, но в същото време подобни гадни реакции не са нищо ново за него и семейството му. „Много типично е, че хората предполагат, че двамата му бащи някак са тласнали Лиъм в тази посока. Но това не е така ", обяснява Уил в интервю за " Gaily Grind ". "Говорихме с него за възможността да получи унизителни реакции в училище или на улицата."

Но Лиъм учи в страхотно училище и има много добри приятели, така че не е трябвало да изпитва негативни реакции. Същото не може да се каже за някои възрастни, каза Уил. "Не искам аплодисменти или приемане от други родители. Напълно разбирам, че мнозина имат проблем с това, но съм изумен от критиките на някои родители."

Освен това, казва Уил, зад идеята за костюма в никакъв случай няма скрит мотив. „Целта ми беше синът ми да се облече както иска на Хелоуин, за да може да се забавлява“, казва американецът. „Правим това всяка година и няма да позволя на несигурността на другите да диктува как да се облича Лиъм. Той е страхотно момче, страхотен танцьор и прекрасен син."

Също така в gofeminin: Най-яките костюми на Хелоуин на звездите