за истински шоколадика: това, което разкрива любимия ви шоколад над вас

Като истински шоколад, вероятно харесвате толкова добре, колкото всеки сорт. Но със сигурност имате много специален фаворит, или?

Единственият обикновен шоколад на целия млечен шоколад, другите биха убивали за парче гайка шоколад. На кой сорт ще ви бъде слаб? Защото това казва много за вас и вашата личност.

Пълен млечен шоколад: класиката

Добре дошъл млечен шоколад е класическият отличен и вероятно ще се усмихва като малко скучно. Има наистина добро парче от цял ​​млечен шоколад точно на езика и няма по-добър вкус в света. Затова е тайната звезда сред шоколадовите сортове. Точно като теб в твоя кръг от приятели! Може да не харесвате фокуса, но приятелите ви изглеждат различни. Те ви обичат за вашата енергия, доброто настроение, което винаги преувелирате и винаги отвореното ухо за проблеми от всякакъв вид.

Тъмният шоколад: тъмно удоволствие

Дикби Шоколад не е всеки вкус. До горчиво, а не достатъчно нежно топене. Вие не се интересувате, вие все пак ги обичате и оценявате техния благороден вкус. С вас това е малко като тъмния шоколад: обичате да бъдете силни и независими, но кой ви познава по-добре, знае, че имате голямо сърце и мек сайт. Приятели и семейство винаги идват първо за вас.

Гайка шоколад: за хрупкави фенове

Пълно мляко, бял или тъмен шоколад с цели лешници или бадеми: можете да стоите всичко и да лъжете. Обичате хрупкавия ефект, който шоколадът има всеки бит. Ние казваме, че: не можете да получите достатъчно изненади. Разбира се, вие също обичате да бъдете внимателни за един или друг специален момент във вашия кръг от приятели. С вас определено никога няма да стане скучно, защото отивате космополитен и креативен през живота.

Бял шоколад: Насладете се на луксозната

Към вашите любими принадлежат белият шоколад чист или свеж? Тогава вие сте истински супер - във всички ситуации. За теб без въпроса за поговорката: Тиха вода са дълбоки. Отнесете малко срамежлив на пръв поглед, но кой знае, че знаете, че това не е вярно. Има много енергия и Joie de vivre във вас. Ви харесва всеки ден.

Чили шоколад: внимание, остър!

Много тъмен тъмен шоколад с чили е точно твоя. Този сорт е много специален и не кожата на всички от изпражненията, но за вас е шоколадният рай. Има също толкова пожар, колкото в чили. Ако приятелите ви трябва да се опишат само с три думи, те ще изберат да бъдат креативни, отворени и смешни. Вие сте за всяко забавление и нещо много специално.

Плодов шоколад от кисело мляко: удоволствие от светлината на светлината

Ягодово кисело мляко, Малина мус или може би кисело мляко чисто: обичате шоколад с меко, светло ядро. Толкова хлабав-лесен като любимия ви шоколад в устата в устата, така че лигите и внимателно минавате през живота. Вие сте любопитни, спонтанно и нищо, което да извадите от останалите.

Не само за шоколад: най-големите пайове от мрежата!

Също така на gofeminin: луди пайове
© Instagram / Cake

Gofeminin обича Pinterest