цветни пръскачки - общ преглед

Цветните пръскачки също могат да бъдат много възнаграждаващи алтернатива за домашна употреба. Въпреки това, устройствата на пазара са доста различни, което се отнася до техническото оборудване, цената и обработката. Следователно този пост носи преглед на общите устройства.

Предимства в употреба у дома

Вече другаде обсъдихме предимствата на цветните пръскачки над деликаните или рисуването на ръка подробно. Кратко обобщени са:

  • Също така четете - Съвети за забавяне на една стая
  • Също така четете съвети за апартамента
  • Прочетете и - Pepy Ideas за модели боя в стената
  • Множество спестявания на времето (без претенции, уникална боя вместо многократно изтриване, перфектна непрозрачност)
  • по-малко усилие за почистване
  • Чиста работа без пръскане и петно
  • Устройство за всичко

Тези предимства обаче винаги зависят от устройството. Особено при обработката и изпълнението има разлики в отделните устройства, които също могат да бъдат от значение за подобряването на дома.

боядисни стени

Не всичко, което се продава като цветово спрей устройство, всъщност е подходящо за боядисване на стени или за осигуряване на градинска ограда с цвят.

По-малките устройства, често наричани "фини пръскачки" (но не винаги), са подходящи само за обработка на бои и глазури, но не и за цветове на стената. Като правило това са най-евтините устройства на пазара - но това също не винаги се прилага без ограничение.

Различия в цветовата последователност

Не всички устройства излизат със последователността на търговските цветове. За някои устройства цветовете трябва да бъдат допълнително разредени. Това също е проблематично за използване от домашно подобрение.

Тя не само прави допълнителна работа, но и предотвратява пълноценно одеяло на цвета. Ако в отделни случаи е необходим втори или трети спрей за постигане на пълната непрозрачност, времето предимство чрез пръскане се унищожава.

Разлики в боравенето

За устройства за професионална употреба, обработката обикновено е добра за много добра - за по-малки устройства, които не винаги се прилагат без ограничения.

Разликата не винаги може да бъде прикрепена към марката или на цената - често благоприятните устройства са относително удобни в боравене, докато скъпите брандирани продукти имат ясни слабости тук. Преди покупката е полезно да запазите всяко едно от въпросните устройства в ръка.

Обем

Пръскачките могат лесно да развият огромен обем, тестът показва, че отделни устройства в експлоатация дори достигат над 80 dB. За часове на работа е възможно само със закрила на слуха.

Професионалните устройства също правят шум, но обикновено не толкова много. Чрез по-високите субсидии работи, след това се извършват по-бързо.

Недостатъци на пръскачки

В допълнение към многобройните предимства, следва да се отбележи и някои недостатъци:

  • Във всеки случай трябва да се носи дихателна маска, за да се избегнат товари чрез пари и цветни капчици
  • Преди да нанесете цвета, е необходимо цялостно маскиране, поради спрея
  • Често желаната стена не е подходяща за пръскане