Премахнете бутилките и направете външния вид на стената на къщата по-интересен

Ако искате визуално да надстроите стената на къщата си, можете да разчитате на дизайна и контрастните на цветовете рамки на отворите на прозорците, които също са известни като фаски. Те също могат да бъдат изтрити относително лесно.

Дограми под формата на рамки

Бутилките могат да се открояват триизмерно, да бъдат вдлъбнати и също така да бъдат проектирани единствено чрез цветови разлики. Традиционно обаче това са креативни средства, които се правят с помощта на дървена ламперия, мазилка или камък. В много случаи обаче бутилките трябва да бъдат боядисани, така че да се различават по цвят от останалата част от стената на къщата. Тук също трябва да рисувате на равни интервали, за да не станат грозни бутилките.

  • Прочетете също - нарисувайте отделен прозорец на фасадата
  • Прочетете още - Боядисване на фасадата и важни неща за сухия сезон
  • Прочетете също - боядисване на фасадата веднъж или два пъти?

Важно: правилната подготовка за работа

Колко обширна е подготвителната работа зависи от това дали в допълнение към бутилките трябва да се извършват обичайните бояджийски работи. Във всеки случай трябва да залепите достатъчно лепенките на отворите, обърнати към прозореца и към останалата външна стена. В повечето случаи ще използвате дисперсионен цвят. Обърнете внимание на следните стъпки, които трябва да изпълните за подготовка и по-късно рисуване:

  • Премахнете хлабавите цветови остатъци и подробно остатъци
  • Lieb прозорците и зоните директно около fasch
  • Ако е необходимо, нанесете праймер, преди да изтриете цвета
  • между достатъчно време за изсушаване
  • Нанесете цвета (по избор в няколко слоя)

Ако изпаренията от други материали с изключение на мазилката продължават

В много случаи fasches преминават около прозорците или вратите от други материали. Отчасти това е дървени панели или камъни. Използвайте подходящи цветове за тези материали и се уверете, че това са устойчиви на атмосферни влияния, така че faschen все още може лесно да издържа на метеорологични условия след боядисване.

Уверете се, че сте избрали подходящ цвят

Използвайте само цветове, които съответстват на останалата част от стената на къщата. Твърде голяма разлика или. Цветовите разлики между стената на къщата и бутилките обикновено създават картина, която отнема малко време за свикване. По-добре е да използвате подобни нюанси за боядисване на стени и бутилки. По този начин можете да зададете интересни цветни акценти, без стената на къщата и нейният избор от цветове да изглеждат твърде натрапчиви.