Проектиране на фасада: изкусителни алтернативи на мазилката

На морето има измазани фасади като пословичния пясък и дори да изглеждат добре, струва си да разгледате алтернативите. Защото различните традиционни и модерни фасадни материали наистина имат всичко! Елате с нас на едно завладяващо пътешествие през най-красивите дизайнерски материали, които пазарът може да предложи.

Преглед на най-красивите фасадни материали

Облицовка от шисти

Шиферът се счита за истински традиционен материал и нашите предци са знаели точно какво правят: Наслоената скала просто изглежда прекрасно шикозна, има отличен екологичен баланс, отворена е за дифузия, почти не замърсява и впечатлява с дългата си издръжливост.

  • Прочетете още - Поправяне на фасадата с мазилка
  • Прочетете още - Поправяне и боядисване на фасадата професионално
  • Също така прочетете - фасадата изтрийте и правете важно за изсушаване

Защита от дърво

Обратно към корените: Дълго време беше дървесен строителен материал Par Excellence, индустриализацията промени това. Но сега ние постепенно ще се върнем към естествения, траен и дифузен отворен материал, който дава на всяка фасада специален чар.

Корсен стомана

Cortenstahl е един от тенденциите от последните години: стоманата е доставена празна и повърхността му се окислява много постепенно на дълбоко червеникавокафяв. Този слой предпазва материала от ефектите на времето и причинява изключителна издръжливост. Създава се шик промишлен дизайн!

Клинкер и естествен камък

Като естетически еверспори, клинкер и естествени камъни, които правят вълнуваща алтернатива на мазилката. Фасадата получава с вас селски вид, ясно структуриран и дълготраен. Тази облицовка не изисква много грижи.

Модерен ламинат с високо налягане

Ламинираните панели с високо налягане, които могат да бъдат отпечатани с всеки мислим мотив, предлагат огромна свобода на оптичния дизайн. Повърхността им е изключително твърда и устойчива на удар и те могат да издържат на атмосферни влияния в продължение на много години. Създава се истинско произведение на изкуството!

Облицовка от гофрирано желязо

Ламарината може да бъде проектирана триизмерно по различни начини, така че в крайна сметка да изглежда наистина грандиозно! Фасадата от гофрирано желязо обещава визуално вълнение и висока устойчивост на атмосферни влияния. Може да бъде проектиран както вертикално, така и хоризонтално - или комбинация от двете.

Съвети и трикове Те обичат слънчевата светлина? Все повече и повече модерни частни домове постигат с красива стъклена фасада, толкова ефирна и лека, сякаш слънцето живее в къщата.