Фина коса, сънливи нишки? Така че е буйна мана

Красивата коса е пълна, лъскава и здрава. Що се отнася до теорията. За съжаление, реалността често изглежда различна. 40% от жените имат тънка коса, която действа безсилни и склонни към сплит. Добрата новина: не е нужно да приемате това. Има средства и начини да се даде на косата нова сила. Ние обясняваме как може да се поддържа здравият растеж на косата.

Произходът на красивата коса: коренът на косата

Красиви корени корени наречно в скалпа, защото има корен за коса. В нея косата се оформя и снабдява с хранителни вещества над кръвта. Също така над цвета и дебелината на косата решават операциите в този "Център за растеж". Ако коренът на косата е добре снабден с всичко, от което се нуждае, ние можем да очакваме с нетърпение великолепна грива. Защото силната коса свети самостоятелно и е относително устойчива на разделяне или прекъсване на косата. Това означава, че можем да повлияем на състоянието на косата ни отвън, дори ако има ограничения за основния му характер от нашите гени.
Но какво всъщност се нуждае от косата ни, за да бъде здрава и мощна? Здравият растеж на косата, от една страна, насърчава всичко, което стимулира транспортирането на хранителни вещества към корена на косата, който казва: Какво причинява кръвообращението на скалпа, качеството на ползите за косата. Везни с ръце или мека четка не само се чувствате чудесно, но и помогнете на снабдяването на корена на косата към скока. Но и вещества като таурин или кофеин под формата на вода за коса или коса серуми на скалпа са приложили този ефект.

Какво се нуждае от красиво косата ни

Добрата кръвообращение сама не е достатъчна. Трябва да има достатъчно хранителни и жизненоважни вещества към корените на косата, например

..

  • Аминокиселини: Тези яйца от протеини се нуждаят от тялото, за да направят кератин - веществото, от което косата ни е до голяма степен. Особено добре използваните аминокиселини, залепени в слаби млечни продукти и месо от ниско съдържание на мазнини.
  • Витамини: UV светлина, пушене, стрес - всички тези външни влияния водят в организма към образуването на агресивни кислородни молекули, така наречените свободни радикали. За съжаление те увреждат - те не са зададени преди шахмата Мат - тялото клетките. Клетките на корена на косата също са засегнати. Така че, ако искате силна коса, трябва да спрете вредните външни влияния.
    Защото това не винаги е лесно, можем да получим свободни радикали с антиоксиданти.
    Радикалните прахове се съдържат особено под формата на витамини (A, Е, С) в плодове и зеленчуци. Отскоро време знаете, че те също са заседнали в лигнис, наречени пестници. Особено ленено семе е добър доставчик на лигнисен.
  • Микроелементи: като ефективни радикални слушалки за клетките на косата се прилагат и за микроелементите на селен и силиций.
  • Магнезий, витамини и биотин: Тези вещества управляват клетъчното делене в корена на косата и да доведат образуването на нови косми на тръс. Особено цели зърнени продукти и бобови растения доставят тази жизненоважна субсидирана свободна къща.

Важна недостатъчност на веществото отслабва растежа на косата

Заедно всички тези вещества действат като интензивна грижа от вътрешната страна на корена на косата. Обратно, това означава също, че тези вещества липсват тялото за по-дълъг период от време, страда от същността на косата ни. Те стават крехки, липсващи и склонни към сплит - дори и с най-добрата грижа. В допълнение, липсата на ток-ефективни вещества може да доведе до нашия винт винаги става осветеност на косата. Недостатъчна с жизненоважни вещества в тялото често възниква пълзяща. Техните последици Закон за косата поради специалния си цикъл на растеж "със закъснение от два до три месеца. Само тогава осъзнаваме, че косата ни има проблем.
Ако искате да отидете със сигурност, че косата ви добре се чувства добре, трябва да обърнете внимание на балансирана и жизненоважна диета и да избегнете отрицателни фактори като пушене, много слънце или стреса. Това вече е направило много за прекрасна грива.
Въпреки това, има фази, в които трябва да режем тук: стресът в работата не винаги може да се избягва, толкова малко, колкото и интензивното UV лъчение. В допълнение, хормоналните препарати като хапчето или физическото и психическото заболяване могат да доведат до захранване на корени корени с хранителни вещества в въртящото устройство. След това диетични добавки, чиито активни съставки са специално съобразени с растежа на косата, могат да компенсират дефицита. Таблетка на ден обикновено е достатъчно за жизненоважния баланс на корена на косата да се върне към партидата.