Фенг-Шуй и стаята" - положителна комбинация

В класическия фън шуй водата е един от най-важните елементи, тъй като съчетава жизнената енергия на място. Следователно изворът на стаята служи за събиране на водата и буквално свързва живота на живота. Но в стаята може да се направи и извор за грешките на Фън Шуй. Например, твърде силни пръски смущават потока на енергиите.

Овлажняване

Особено през зимата хората страдат от сухия отоплителен въздух. Дори веднъж, освен положителния ефект в фън шуй, се използва стаята за овлажняване на въздуха. Чувствителните лица получават редки настинки през по-здравословния въздух, тъй като лигавиците не са повредени от сухия въздух.

  • Също така четете - растения за стаята фонтан
  • Също така четете - чисти фонтани - на редовни интервали
  • Прочетете също - Фонтан, запечатан чрез утайка

Чиста стая Фонтан

Така че самите стайни фонтани няма да бъдат стрес, но той трябва да се почиства редовно. В допълнение, дестилирана вода е по-подходяща. Красивите декоративни елементи на стаята фонтан иначе бързо са изпълнени от неприятна вар.

Аромати и аромати

В ароматите или маслото за аромат се предлага малко внимание. От една страна, някои хора получават главоболие от силния аромат, от друга страна, тези аромати могат също да причинят алергии. Въпреки това, правилните аромати масла могат да насърчават концентрацията или релаксацията, в зависимост от това, което се изисква. Но винаги, по-малко е повече.

Материали и оборудване

Естествените материали са важни на фонтан, който трябва да служи на фън шуй. Купи на естествени камъни и декоративни скъпоценни камъни са предназначени да изпращат положителни вибрации. В допълнение към истинските скъпоценни камъни, стъклените топки са красива и положителна добавка в стаята Fountain.

осветление

Подобно на пръскането, осветлението на стаята трябва да бъде нежно. Ако е инсталирана промяна на цвета, тя трябва да се случи бавно. Идеалното е осветление, монтирано под вода. Ако искате да изградите извора си и да правите продукти от акваристичната практика.

Местоположение на фонтана в Фън Шуй

Има две оптимални места за Фън Шуй фонтан. В коридора или пасаж фонтан насърчава притока на слава и пари. В същото време стаята фонтан в хола може да тече положително чи. Особено тук обемът на пръчката трябва да бъде нежен.

Кратък преглед на фонтана за стаята на Фън Шуй

Трябва да обърнете внимание на тези точки, ако искате да създадете стайна фонтан, за да повлияете положително на Чи в Фън Шуй.

  • Местоположение на фонтана
  • Обем на пръскане от водата
  • нежно осветление
  • Избор на материал
  • Ароматни глини и ароматични масла
  • Овлажняване чрез чиста вода
Съвети и трикове, особено по отношение на фън шуй, водата винаги трябва да се изплъзва. Дори ако дори не го забележите, твърде силни петна ще ги траят по нервите и ще доведе до по-голям стрес, който фонтанът действително трябва да намали. Ако стаята е в или извън спалнята, той дори води до агресивност и почивка в партньорството.