Подравняване на прозореца

Прозорец не само оставя светлина в сградата. Те също така служат за регулиране на въздуха. В епизода те редовно се отварят и наклоняват. Това винаги води до прозорец може да се мелее. В много от тях елиминацията забрави опцията - подравняването на прозореца. Как да подравните прозореца и защо това може да бъде необходимо отново и отново, ще разберете в статията по-долу.

Разнообразните функции на Windows

За известно време хората винаги са оборудвали жилищни сгради с отвори. За много векове тук са използвани Windows. Windows имат няколко задачи:

  • Прочетете и прозорците при подходяща температура
  • Също така четете - висяйте прозорец
  • Прочетете също - Възстановяване на прозорците
  • Светлина в сградата
  • Регулиране на въздушната смес
  • Регулиране на влажността
  • Да гледам и да гледаш
  • Защита на времето

Високия стрес на прозорците

..

В този случай прозорците са масово претендирани. Веднъж през метеорологичните условия като влагата и по-специално температурните колебания. Те често водят до топлинни промени. В допълнение, чрез отваряне и затваряне, но и от SOG и натоварване на вятъра, прозорците са изложени на механични натоварвания. По този начин прозорците са изложени на деформации.

..

Може да доведе до шлайфане или затягаща рамка

Не рядко, след няколко години, бедрото на рамката на прозореца внезапно смила или притиска прозореца при отваряне и затваряне. Много домашни подобрения и дори занаятчии често приемат, че те трябва само да отложат прозореца. Не рядко, въздействието е фиксирано за момента, но не и причината.

Клипът често е причината за това

За да разберете това, поглед към сградата на прозореца. Рамката на прозореца е относително нестабилна без остъкляване. Само след остъкляването от прозореца става по-стабилен. В предната изглед прозорецът е на дневник. За да се осигури добро разпределение на теглото, това се намира отвън от страната, в която е затворен прозорецът.

Структура на затворения прозорец

Диагонално, т.е. в горната част (от другата страна е и блок на прозореца. В допълнение, и в двата ъгъла с прозорците също са странично по-късно. Те също са далеч отвън (т.е. по-долу или. по-горе) до ъгъла с горната или. Долния прозорец. Тези блокове обаче служат само за стабилизиране.

По-специално, страният горен дневник може да се изплъзне

Ако става въпрос за силни механични и термични влияния, може да се случи, че по-специално страничните блокове се плъзгат надолу. Изрично нагоре странично закръглен дневник (срещу известната страна на прозореца) с удоволствие се плъзга надолу. Но тогава рамката липсва необходимата стабилност и се деформира. Това не е необичайно причината, но погрешно прозорецът е зададен и не се подравнява отново.

Подравнете молитвата - причината фиксирана!

Това не е трудно. За това само лентите се отстраняват в рамката. Тогава гледката е свободна на крайбрежната алея. Сега можете да проверите дали дневникът, който трябва да е отвън, се плъзна надолу. Ако е така, плъзнете в правилната позиция и закрепете задържащите ленти.

Съвети и трикове може да се случи, че прозорецът се регулира с до 20 мм, защото рамката мелене или заседнала. Само проверяването на челюстта разкрива действителната причина. Ако сега прозорецът е зададен няколко пъти, не е достатъчно просто да се върнете назад и да подравните. Разбира се, вие също трябва да нулирате прозореца.