стени стени

Когато стените стени, две различни работи могат да бъдат подложени на: стените на отвора на прозореца, както и поставянето на съществуващ прозорец. Ние предлагаме съвети и допълнителна информация за двете ситуации, ако искате съответно стена.

Стените или растенията за отваряне на прозореца

Първо, ние различаваме след това да позволим прозорец или стена до стената. Например, в градинска къща или в космическа стена. Имайте предвид, че в жилищна сграда не винаги живеете, без да строим закон, ако искате стена на прозореца. Изрично се подчертава границата - близо до строителството.

  • Също така четете - пребройте прозореца
  • Прочетете също - Възстановяване на прозорците
  • Прочетете и прозорците при подходяща температура

Стени за отваряне на прозорец

Ако искате да направите прозорец срещу него, можете да го попречите. Много повече сложни могат да бъдат стените на нов прозорец. В зависимост от обстоятелствата, от които се нуждаете:

  • разрешение за строеж
  • Строителен или строителен архитект за плана
  • Лента за прозорци за вмъкване

Дори ако не трябва да се изисква разрешение за строеж, архитект или структурен инженер е спешно назъбен. Лентата за прозорци не може да се използва възможно най-дълго. Прозорците трябва да водят силата на фасадата около прозореца. Физически, тесните граници са настроени.

За тази цел, според правилата за изграждане, които могат да бъдат интерпретирани по различен начин във всяка държава сграда и във всеки план за развитие, размера на прозореца до размера на стаята във връзка. Ще бъде прозорец, който си представяте, по статични причини, можете да сдвоите и прозорци.

Размери на отвора и прозорците

В детайли, ние ви показваме под "инсталиране на прозореца по-късно", докато сте стените на новия ви прозорец в сградата на запасите. Тук ще намерите и бетонните размери на падането. За размери на прозореца ще получите допълнителна информация тук.

Прозорец

Така остава само за прозорец. Но първо трябва да премахнете стария прозорец. Следвайте връзката, вземете цялостно ръководство за това. След изваждането на прозореца, трябва да приготвите прозореца. Старите прозорци също се отстраняват като силиконови остатъци, тапети и други панели.

Мазилка и боя след стените

Ако мазилката от измазана хляба вече не е най-добрата, трябва да я разбиете предварително. След това вземете точно камъните, които също бяха инсталирани в останалата част на зидария. В случай на стара сграда с тухли, разбира се, модерните тухли предлагат сами. Но искате ли стената с тухли, да дойдете тук на водач за стени от тухли. Тогава трябва да сложите монтирания прозорец само мазилка и да рисувате мазилката.

Съвети и трикове Разбира се, ние също ви предлагаме на мазилка многобройни пътеводители в къщата. Например, как си мазилка варовик.