Почистете прозорците с течност за миене, особено с тежки замърсявания и рамки

Ако за почистване на прозорците се използва течност за миене, резултатът от почистването е добър, но не е лесно да се постигне без ивици. Почистващият препарат е особено подходящ за рамките и органите за управление, като дръжки и лостове на пластмасови прозорци. За прозорци, след грубото предварително почистване, са по-препоръчителни препарати за почистване на стъкла.

Идеален за дръжки, лостове и рамки от пластмаса

Дори когато почиствате прозорците, детергентът показва своята универсална приложимост. Контролните елементи и рамки, особено тези от пластмаса, могат да се почистват само с неабразивни средства. Това включва сапун за съдове и е един от най-ефективните начини за премахване на отлаганията от кожното масло и елементите.

  • Прочетете също - почистване на прозорци с вестник - това е добра идея?
  • Прочетете също - почистване на прозорци на слънце - с тези 3 трика блести
  • Прочетете също - Полски варови петна от прозорци и стъкла, без да оставят ивици

На стъклата има ивици, които не могат да бъдат укротени дори чрез полиране. Това се дължи и на специфичното свойство на детергента, за да повлияе на повърхностното напрежение на водата. Това създава нередовен воден филм на резените. Въпреки че може да бъде полиран с домашното лекарство "Old Tagessitung", което носи ненужна работа.

Просторно и бързо почистване на пяна

Ако резените са много замърсени, груб предварителното почистване може да бъде по-ефективно, отколкото веднага с алтернатива на препарат, в този случай за почистване на стъклото.

Трябва да се направи следното: t

1. С неабразивна кърпа, гъба или кърпа, резените на щедрите и разпенени.

2. Мръсната вода надолу по рамката е прихващаща с втори парцал или гъба " t

3. С гумена устна пяната се приспада

4. Веднага след почистването на стъклото, долната и, ако е приложимо, страничната рамка, която се е намокрила, се разпенва и изтрива. Това е особено важно при пластмасовите рамки в светъл цвят, за да се премахнат петна и носове.

5. Не забравяйте да избършете добре ставите, ако е необходимо с мека четка за зъби.

6-то. Многократното избърсване или изплакване с чиста вода премахва остатъците от пяна, които след изсъхване се превръщат в вид на мръсотия.

Съвети и трикове Детергентът като препарат за почистване на прозорци и вашите диви кози наистина не се разбират. В случай на нормално замърсени прозорци е по-добре да се придържате към почистващия препарат за прозорци или да използвате спирт за триене.