шлифовъчен прозорец

Прозорците за шлайфане и боядисване е типична работа за поддръжка и поддръжка. Трябва да различавате според различните строителни материали, от които са направени Window Wings и дограмата. Но защото смилането на алуминий или. Пластмасовите прозорци по-скоро рядко, ние впоследствие събрахме ръководство за шлайфане на дървени прозорци за вас.

Looping Windows и инсулт е работа по поддръжката.

Прозорците имат многобройни задачи в сградата. Следователно те също са подчертани съответно.

 • Защита на времето отвън
 • осветление
 • Изглед навън
 • Отворете и затворете, наред с други неща, за да проветрите
 • Защита на температурата
Нашата препоръка

Bosch Delta Slimper PDA 180 (180 вата, в кашон)
52,50 EUR за продукта

Така прозорците отвън са непрекъснато и масово поради ефектите на атмосферата като слънце (UV лъчение), температури, вода, лед и др. нападнат. Вътре, тя може да бъде отворена чрез отваряне, но също така и прозорецът за почистване също се поставят рамка и крила.

Обърнете внимание на производствения материал на вашите прозорци

Когато рисувате Windows, трябва също да различавате, от които материалите са произведени от повърхностите на дограмата и крилата.

 • дърво
 • пластмаса
 • Алуминий
 • Дърво или пластмаса, покрита с алуминий
 • Смилайте различните прозорци и изтрийте

Превключването на пластмасови прозорци рядко рядко, но се прави и. Затова сме прикрепили съответната връзка тук за вас. Това се отнася и за алуминиевия прозорец. В тази статия се занимаваме с картината на Windows от дърво.

Нашата препоръка

Castle Guard 30251 Winsafe WD 3 W Window защита, бял
33,35 EUR към продукта

Шлифоване и боядисване на дървени прозорци

Преди картината на дървени прозорци обаче трябва да проверите обстоятелствата точно, например, дали са налични стари покрития. Това са глазури или картина? Важно е също така дали се използва водоразтворим или разтворим цвят.

Отчитат се особени характеристики на стари картини

Носете глазура, съдържаща разтворител или цвят на водоразтворими продукти, може да е, че новата картина предизвиква altoat. Водоразтворимите бои и глазури при продукти, съдържащи разтворители, могат да доведат до грозно образуване на петна. Ето защо, всичко е по-важно напълно да премахнете старите покрития, ако не знаете състава му.

Нашата препоръка

BOSCH шлифовъчен рол Texoro (250 вата, 3 аксесоари, аксесоар, в картонената кутия)
89,00 EUR към продукта

Различни техники за смилане и отстраняване на боята за вашите прозорци

За смилане на прозорците има различни работни техники, които са по-разумни в зависимост от съществуващия стабилен инсулт. За повече информация вижте инструкциите по-долу.

Стъпка по стъпка инструкции за шлайфане на прозорци

 • Лак или ласур за по-късната боя, базирана на разтворителя или безплатно
 • В зависимост от техниката пробиване или шкурка в различни лицата
 • Шпатула (4,25 евро на Amazon *) за щети
 • вода
 • Покриване на фолио и залепваща лента
 • Техника 1: сгъване на горещ въздух и различни спарсали
 • Технология 2: шлифоване на швинката (72,99 € в Amazon *) или делта мина и асоцииран шкурка
 • Техника 3: четка за рязане
 • Техника 4: Paint Mill
 • Подходящи четки и ролки за боя за последваща боя (спазвайте разликата между водоразтворимите и разтворителите бои)
 • Възможно е инструмент за демонстрация на прозорци
 • Прахообразно почистване на кърпа

а) подготвителна работа

В зависимост от усилията, определено е благоприятно, ако разширите прозорците преди действителното начало на работата.

б) техника 1: сгъване на горещ въздух

Загрейте стария лак, докато не го премахнете без много усилия от зоната на прозореца с шпатула. Най-хубавото е плоските и леко ъглови дюзи. Освен това те се нуждаят от различни нива.

Повреда на прозорците, които сега са видими, могат да бъдат запълнени и примки, както е описано. Този метод е особено подходящ, ако боята все още е твърда и едва ли абразивна.

в) Технология 2: Класически абразиви

Първо, овлажнете дървесната повърхност с гъба. Повърхността набъбва и изпъкнала отдряд може да бъде груба груба.

Винаги мелене със зърното на дървото. С всяка шлифовъчна предавка, тогава размерът на зърната на шкурка е по-фин. Открийте по-големи щети след първото грубо смилане на прозорците, носете шпатулата, както е описано по-долу и след това го смилайте.

г) технология 3: шаблон

След това терена е подходяща техника, когато старите покрития и бои могат да бъдат отстранени съответно, така че отново е от решаващо значение съставът на старите продукти. Само приемайте, ако добрата вентилация е гарантирана по време на работа.

E) Техника 4: Премахнете старите покрития с бойле

Машината за фрезоване на бои има специално закалени ножове, с които те могат също да могат да редактират странично съпътстващи и малки гърла. За това дълбочината на смилане се настройва по желание. Предимството е, че можете да настроите ножове изключително добре, така че всъщност само боя се премахне. Но и в горния дървесен слой Глазарен може да бъде напълно елиминиран.

Paint Miller е особено подходящ за цялостно обновяване на вашите прозорци. Разбира се, не можете да мелене с всеки прозорец и да инсултира процедурата. Но само ако не знаете старите покрития, можете да донесете прозорците си до добра отправна точка за всичките следните картини.

е) по-нататъшна работа по време на прозореца: ремонт на щети

При смилане на стари прозорци, няма да се избягва, че отново правите по-възрастни и по-големи щети, видими отново. Те могат да ви помогнат с шпакловка (ако прозорците няма да бъдат боядисани прозрачно) или дървен кит (в прозрачни и полупрозрачни глазури).

Дългосрочни увреждания ритцен с шпатула върху надлъжните страни малко повече, за да се даде по-добро сцепление. След сушене, масата е на земята. Може да се наложи да направите пълнежа и смилането отново в по-фина работа.

g) шлайфане на тес след прозореца

След като сте поставили Windows сега, можете да ги подготвите за люлка, така че с лента и фолио покрийте прозорците и фитингите и т.н. Премахване. Може да се намери подробно ръководство за потребителя към прозореца.

Съвети и трикове при четка и цветни ролки трябва да се отличават с естествени и художествени четина, както и разпенени и флокирани роли (например агнешка кожа). Арт четините постигат най-доброто покритие във водоразтворими бои, с глазури и бои, базирани на разтворители, от друга страна естествените четина най-добрият резултат. За акрилни продукти и разпенени роли за бояджийски бои и глазури.Разбира се, ние също ви предлагаме подробни инструкции на прозореца в дневника на къщата. Ако искате напълно да ремонтирате прозорците си, ще намерите информация за мазилката на прозореца.

Въпреки че водоразтворимите бои и глазури са по-екологични. Но те имат по-кратък живот. Следователно те трябва да преценят използването.