Аларма за пожар в интервюто: Benedict Cumberbatch вероятно е твърде горещ за Берлин

В средата на разговора с актьор Бенедикт Cumberbatch на новия си филм "Доктор Странно" изведнъж звучи пожарната аларма.

Само за да ми кажете актьор Бенедикт Cumberbatch за обичайния си харизматичен стил анекдот за това как той ходи в пълен супергерой монтаж в кафене, защото изведнъж казва: - Горял е!" В хотел Soho в Берлин, където няколко журналисти са пристигнали за призрак, алармата за пожар. Всеки ще се евакуира във вятърни части.

Така че от обикновеното интервю изведнъж е истински спектакъл. За щастие, успях да предизвикам британците няколко информация за ролята си на "доктор странен" в новия филм на Marvel.

Ремаркето до "доктор странен":

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

В лентата, Cumberbatch играе талантлив хирург Стивън странен, когото ръцете са толкова разбити в автомобилна катастрофа, че изглежда тъмно за бъдещето си на ОП. Когато "западната медицина" не може да му помогне повече, арогантният Ню Йоркър пътува в Хималаите в търсене на изцеление.

Там той е представен от Ермитажа "древната" в тайните на скрит мистичен свят. Странно ще стане най-мощният магьосник в света и скоро трябва да защитава света от заплаха от друго измерение.

© Disney / Marvel

От Шерлок до магическия герой

Cumberbatch, който е известен от серията "Шерлок", обяснява в разговор с Gofeminin, той е дал всичко, за да се подготви за неговата роля като магически супергерой. "Направих много спорт", 40-годишният. "Но не само за задължителната нагоре без сцена, но и защото трябваше да бъда силен, подходящ и здрав."

Но с всички супергерой-Хаб, актьорът става много преодолен веднага след като речта на сина му Кристофър и бременната му жена е Софи. Просто исках да знам за него, за който той ще използва доктор, тласкайки магически сили, ако ги имаше.

"Това, което обичам да правя, би било такъв портал да създам като лекар странен и по този начин да скочим у дома много бързо", казва cumberbatch. - Просто си лягай веднага. Е, леглото ще бъде фантастично, Но също така да бъдеш прав с моя син и жена ми."

Вероятно бих бил бит!"

Хелоуин шев и барабан Искам да знам за cumberbatch, ако той е запазил своя супергероя костюм на 31. Октомври да дръпне къщите. "Костюмът е твърде хубав и ценен", отрича британския. - Освен това, вероятно ще бъда бит."

Но той посети кафене и близък комикс магазин по време на филма в пълен Монтр. Но само по време на този остроумен анекдот, в който моят партньор за интервюта по един забавен начин имитира посетителите на шофьора в Ню Йорк, ние трябва да анулираме. Това е горящо. "Наистина ли?", иска г-н. Cumberbatch знае. да наистина!

Но въпреки липсата на последни минути от интервюто Бенедикт Cumberbatch е супер симпатичен и спокоен човек, с който можете да говорите чудесно. Като "доктор странен" той свети като гениален магьосник и прави филма абсолютно си струва ивиците. Можете да го вземете от 4-те. Виж ноември в кината!

Снимка, публикувана от Benedict Cumberbatch (@bedeictcum), публикувана на 12. Септември 2015 в 0:08

Разберете същото, което ви подхожда!