плосък корем, тънък кръст: 6 гениални упражнения за тесен център на тялото

Ти дразниш за бекон ролки над панталона? Тогава това е ясен случай за повече спорт! Ви донесете във форма с упражнения за тясна талия.

Чао априза и боята! Сега можете да го оставите в шкафа. С нашите специални фитнес упражнения, вие получавате тясна талия в миг и не е необходимо да ограничавате в бельо.
Трябва да направите малко нещо за тънката талия, разбира се. Доброто нещо: нашите фитнес упражнения са не само оптимални за стегнат талия, но в същото време упражняват стомаха. Ти удари два мухи, така да се каже, клапа!
Така че нищо подобно на бекона: тук идват шест упражнения за тясна кръста!

Предварително във видеото: предотвратяване на мускулни котки: това изобщо ли е?
Проф. Д-р. Ingo frel от спортния колеж Кьолн обясни, след което е важно при избягване на мускулни котки.

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Aischa Butt

Колко често трябва да има един влак?

Прави упражненията на три дни в седмицата, за предпочитане с дневна почивка между тях. Също така опитва цялото ви тяло с обучение за издръжливост, като движение, танци или плуване в движение. Това може да увеличи изгарянето на мазнините, което засяга бекона над тясната талия. В същото време обръщайте внимание на вашата диета и намалява сладките, бързо хранене и мазни закуски в полза на зеленчуците и плодовете. Баланс от тези фактори и се чувстват добре в това, което правите за тялото си, може да ви доведе до желаните резултати.

Независимо дали за отслабване, изграждане на мускули или за здравословна диета: в Gofit с Gofeminin можете да създадете своя индивидуален план за хранене за всяка дестинация.*

1. Упражнение за тясна кръста: страничен обменник

Класическото упражнение за входно ниво за плътна талия нека да погледнем от йога: с това упражнение се разтяга талията, но и изгражда няколко мускула и ви укрепва.

Така е направено:
Ви дава изправен. Краката са малко повече от ширината на раменете, а краката показват навън. Назначава коремните мускули и огъва горната част на тялото директно наляво. Лявата ръка мигрира към левия крак, правилната ръка сочи нагоре. Повторете 15 пъти, след това изпълнете упражнението от дясната страна.
На страница три комплекта от 15 повторения

Добре е да знаете: намаляване на корема мазнини: тези 8 неща насърчават дебел корем

2. Упражнение за тясна кръста: от хрускам

Sit-Ups и хрускам също са конкретно достъпни за талията. Предимството: тя укрепва коремните мускули едновременно.

Така работи:
Поставете гърба си, краката се проявяват и го пускат от дясната страна. Напрегната коремните мускули, вземи ръце на гърба на главата и се наклонява надясно. Върнете се в главата, но не съвсем. 15 повторения, след това вземете краката от лявата страна и също така правят 15 повторения.

Общо три изречения с по 15 повторения

Вариант за напреднали: Не поставяйте краката на земята, но ги вземете във въздуха, така че плуват на няколко сантиметра над пода.

Тънка талия чрез кръстосани хрускам: така работи!

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Diane Buckstegge

Също така четете: 6 PO упражнения за хрупкав задник

3. Упражнение за тясна талия: баланс криза

Хрускам и седящият прозорци винаги са страхотни упражнения за трениране на прав и наклонени коремни мускули. Тази криза се извършва по време на сядане. В същото време ще популяризирате баланса и обучавате дълбоко лъжливите мускули.

Така е направено:
Ви поставя изправен, стомахът е напрегнат. Вдига краката направо и върви с опъната назад леко назад. Гърдите са протегнати. Сега олицетворявайте ръцете и краката заедно в сгъваем нож и отново. След това водят ръцете отдясно покрай краката, върнете се в средата и преминете наляво.
Три комплекта с по 15 повторения
Вариант за начинаещи: Упражнението е по-лесно, когато краката са под ъгъл 90 градуса.

Също така четете: най-добрите упражнения за плосък корем - напълно без sit-ups!

4. Упражнение за тясна талия: Seitstütz

Seitstütz е голямо упражнение за цялото тяло, защото до кръста също ръцете, краката и задника са обучени.

Така е направено:
Сложете ви отстрани, краката са опънати. Сега идва и ви подкрепя на протегнати ръка и краката. Ръката се намира директно под рамото. Задръжте тази позиция 10 секунди. След това променете страницата.
На страница всеки три комплекта от 10 секунди
Вариант за начинаещи: Поддържа ви на предмишницата и поддържайте упражнението 10 секунди.
Вариант за напреднали: Повдига и понижава горния крак 10 x.

Това може да ви интересува: 6 Профитрики за уау фигура: В това облекло талията ви изглежда по-тясна

5. Упражнение за тясна кръста: обратно криза

Това упражнение го има много хубаво, дори и да действа безвредно на пръв поглед. В допълнение към кръста, правите нещо за гърба.

Така е направено:
Коленичат на подложка, краката са отворени ширина на раменете. Твърдо стомахът се обляга обратно на гърба и атакува краката с ръцете си. По начина, по който разтегнете гръб. Отново се появява, коремните мускули напрегната и алтернативно грабва с лявата ръка след десния глезен и обратно.
15 повторения на една страна, общо три изречения

6. Упражнение за тясна кръста: Beetle

Beetle е голямо упражнение за трениране на мускулите в талията, но и правилните коремни мускули.

Така е направено:
Поставете гръб, удари здраво стомаха. Вземете краката на 90 градуса под ъгъл във въздуха, така че телетата да са успоредни на земята. Поставя пръстите до задната част на главата и след това сглобяват дясната лакът и лявото коляно и левия лакът и дясното коляно заедно.
15 повторения на страница

Вариант за начинаещи: Поставя краката на земята.

Вариант за напреднали: Разкъсва краката и се опитва да ги остави възможно най-добре в упражнението.

Също така на Gofeminin: най-добрите мотивационни искове за спорт
© Istock

Важна забележка Накрая: активен начин на живот с балансирана диета и много упражнения все още е най-добрият начин да останете годни и да постигнете здравословно тегло или. да запазя.