Отстранете петна върху терасовите плочи

Когато яде, барбекюто или играта на терасата вече може да отиде нещо нередно. Особено с непокрити естествени камъни или бетонни плочи, петно ​​е много трудно да се премахне. Ние обясняваме как те могат да бъдат ръководени от петна, за които трябва да предприемат незабавни действия и какво никога не трябва да лекуват петна.

Тази домашна защита помага

 • Мръсотия колела
 • Специален камък за почистване
 • Фин детергент с вода
 • Бебешки прах или сила за абсорбиране на мястото
 • бакпулвер
 • Прочетете също - Отстранете петна от кожа от изкуствена кожа
 • Също така четете - Отстранете измити петна
 • Прочетете също - Отстранете петна от коприна

При никакви обстоятелства не се почистват с киселина!

Лимон или оцетна киселина помага за замърсяване на Textiles True Wonders. За петна върху тераси, обаче, използването на киселина е напълно неподходящо: повечето камъни съдържат вар, което е силно атакувано от киселината. Така че петно ​​изчезне, но вместо това получавате грозна груба повърхност, която е още по-склонна към мръсотия. Дори пясъкостанциите атакуват повърхността!

Спешни мерки

Стоун камък от тераси, пътеки или дъски за прозорци са големи и сами по себе си сам по себе си и самите течности сама по себе си. Следователно, след като сухи петна са много трудни за отстраняване. Ако на терасата се случи злоупотреба, незабавно реагирайте: смучете течности или мазнини с кухненска кърпа и след това избършете с гъба или кърпа и малко вода и фина миеща среда.
Въпреки това, има и надежда за по-възрастните мръсотия, защото предимството на камъка напротив с текстила е, че той толерира готвенето на гореща вода. Това ви позволява да решите някои петна без химически специални почистващи препарати от специализираната търговия. Научете следното за премахване на свежи и по-стари петна по тераса.

Отстранете петна върху тераса или балконски плочи

 • Четка с меки четина
 • Достатъчно много абсорбиращи кърпи
 • Пълна детергентна или смазочна сапунена сапун

1. Напълно работа

Дайте пълната си промивна среда или смазвате петна (без вода!) И работи по коремната четка в камъка.

2. Вода

Топлината достатъчно вода в чайника или на печката и внимателно изсипете горещата вода на петниста. Прочистете с четката за кратко за него и оставете горещата вода да работи за няколко минути.

3. Полет

Така че може да сте решили замърсяването, но все още е в камъка. Сега смучете водата и замърсяването се разтваря в нея с абсорбиращи кърпи.

4. Отново вода

За да отстраните остатъците от детергента и напълно петно, трябва да излеете гореща вода на петна и да абсорбирате това отново с кърпа. Ако е необходимо, можете да повторите процедурата няколко пъти.

Съвети и трикове често ядат на терасата или / и имат малки деца, които играят там? След това петна са безопасни в дневния ред. Мислили ли сте някога за покриване на тераситените си плочи? Така че мръсотията вече не може да проникне в порите и може лесно да се изтрие.