летене под покрива: така те ще започнат досадни вредители!

През есента досадните мухи търсят защита срещу студа. Покривните подове осигуряват защитата и топлината. Насекомите често връщат поколенията отново и отново. Как да намерите летящата чума на вашия таван можете да научите в нашия пътеводител.

Тези видове летящи пластини покривни подове

За летящото заразяване под покрива са по същество отговорни два вида по муха:

  • Прочетете и влага, за да се срещнете ефективно под покрива
  • Прочетете също - разпространение на плъхове под покрива
  • Също така прочетете - стая за мечта: детска стая подземен покрив
  • Blockfly (Ploenia Rudis)
  • Eye Fly (Musca Autumnalis)

Блок летят принадлежи към летящото гърло. Това е една от пълненията на хигиената, защото вашите горива замърсени мебели, стени и подове. Block Flying са мехурчета, които достигат дължина на тялото 7 - 8 mm. Можете да видите на косата предни крила и плътната част от средната част на тялото с черно-златиста жълта коса. Блокиращи летящи са добре обучени очи, имате дълъг ствол на изтичането като лента за уста.

Очите летят са вредители, които са заразили очите на полезни през лятото, вие сте сред хигиената. Балонът достига дължина на тялото от 4,5 - 7.5 cm, разположена на средното тяло 4 черни и бели ивици. Сивият корем показва отстрани на жълтите петна. Летящи очи имат много улов на очите, големи аспектни очи.

Летене под покрива

Всъщност, летене на тавана само искат да прекарам. През топъл въздух и изкуствена или слънчева светлина, вредителите остават активни през зимата и поставят яйцата си в тавана. Това създава екстремно налягане на заразяване. За разлика от пчелите, пчелите или рогата не летят под природата, те могат да се борят самите.

Тези методи се доказват, за да премахнат летенето ефективно:

  • UV лампи: Не забравяйте да запазите тавана колкото е възможно по-тъмно. UV светлината дърпа лети и убива досадните вредители надеждно и без химикали или отрови за насекоми. Добрите UV лампи имат лепилен филм, който държи мухите, дори ако не летят в UV светлината. UV тръбите и лепилните ленти трябва да бъдат заменени редовно.
  • Летящи ленти: лепилни ленти, покрити с конвенционални къдрици, летят надеждно в капана. Лепилните ленти са покрити със спинозид. Лети абсорбират този токсин, включително насекоми, които не се придържат, са убити за кратко време.
  • Спрей за насекоми: спрейове за насекоми не са несъмнено: екологично отговорните спрейове използват естествени съставки, по отношение на ефективността, тези продукти понякога позволяват да се желае. За разлика от това, чисто химическите препарати не са безвредни за хората. Трябва да планирате повтарящо се лечение на заразената зона с спрей за насекоми, за да елиминирате летящата чума. Когато използвате инсектициди, моля, обърнете внимание на предпазните мерки, препоръчани от производителя.