Летяща промяна: Miley Cyrus 'EX има нова,

Лиам Хемсуърт показва новата си приятелка публично - и само няколко дни след отделянето на Майли Сайръс! Но кой е новият на неговата страна?

Liam Hemsworth ("почит на Панем - Hungner Games") не губете време след отделянето на Майли Сайръс и се появява с новата си приятелка публично.
Австралийският актьор беше сниман във вторник в Лос Анджелис. Не 72 часа след като се вижда в клуб с мексиканската актриса и певицата Ейза Гонзалес, двамата са се влюбили и много интимно пред апартамента си в Бевърли Хилс.
Лъжа!Новините, ако Хемсуърт в следобедните часове ще бъдат опасни за нея и дадоха куфар. Не остана много по-дълъг от пет минути, но двойката трябваше да работи много добре и се засмя много, преди да се целунат.
Как Хемсуърт и новият пламък вече се доверяват, междувременно илюстрират очевидци, който съобщава как двамата дават себе си по време на посещение на нощен клуб XS в Лас Вегас. "Не сте наясно един от друг отстрани. Те бяха заедно с някои хора за няколко минути във VIP DJ район. След това се върна в частна вип бунгало кабана близо до басейна ", вътрешността.
Хемсуърт и Сайръс преди време бяха преминали през трудни връзки. И накрая, последният обрив да прекъсне скандалния външен вид на певицата в MTV видео музикални награди. Там Сайръс представи подгъв гол в бельо и втриване на сценичен колега Робин Тикк.

Последните новини Лиам Хемсуърт Крис Хемсуърт е най-сексият човек жив