чист мути екран - какво можете да направите?

Fly Grid има тенденцията да замърсяват с течение на времето все повече и повече. С което означава, че можете ефективно да почистите и как да избегнете замърсяването поне частично, тази статия ще бъде обяснена.

Замърсяване на летящите

  • прах
  • Прашец
  • Birdcot
  • Насекомо

Възможности за почистване

За почистване решетката на мухата трябва да бъде премахната, както е възможно. Така че може да се почисти по-добре. Ако това е трудно или непрактично, защото мрежата за защита на лети е здраво монтирана, Kärcher също помага на Windows Cleaner.

Това го прави изненадващо лесен за почистване на мухата с малко вода. Ако устройството е налично в домакинството за почистване на прозореца, това е много полезен и практичен връх.

Чист екран за мутене под душа

Ако отхвърлите летната мрежа, лесно можете да ги поставите под душа и да го източите с ръчния душ и с топла вода отгоре надолу. Ако е необходимо, можете предварително да дадете на екрана на мухата. Това води до по-добро мръсотия.

Внимателно триене на упорита мръсотия с детергент и гъба и изплакнете отново.

За отстраняване на радикали от насекоми, може да е полезно да имате професионални почистващи средства за измиване за пръскане и действие. Той задейства насекомото остава особено добре, защото дори при автомобилни прозорци винаги е проблем.

Измийте мухия в пералната машина

Когато марлята за мухъл се освобождава от рамката, най-простият начин е да ги измиете в пералната машина. Това надеждно премахва всички замърсявания.

Температурата на пране не трябва да бъде над 30 °, върху агресивни добавки, такива като избелващи агенти, трябва да се разпределят при измиване.

Чист мути екран с прахосмукачка

Fly Grilles Off и на лесен за изсмукване е друг начин да се отстрани напълно прах и прашец. В зависимост от работата на прахосмукачката, обаче, трябва да сте много внимателни, за да не дърпате и смучат мухата марля от рамката.

Почистване с найлонови чорапогащи

Един доста стар връх е да се прекъсне мухия със сухи найлонови чорапогащи. Тя решава мръсотията много добре от повърхността си от мрежата. След това отново се обърнете с влажна кърпа.

Найлонови чорапогащи могат лесно да бъдат сгънати като кърпа за почистване.

Съвети и трикове По-възрастните муфони могат да бъдат много чувствителни. Тук трябва да правите без брахиални методи за почистване и внимателно подход. Рамката трябва също да се почиства редовно с вода и някои очила.

често задавани въпроси

Можете да почистите мрежата в пералната машина?

С велкро-прикрепени мухови екрани това е лесно възможно. Температурата на пране не трябва да бъде над 30 ° C. В рамката, но никога не трябва да отстранявате от рамката, но възстановяването обикновено не е възможно.

С което означава, че можете да почистите най-бързия екран?

Ако мучещите екрани все още са леко мокри от дъжда, можете да ги почистите добре със старите найлонови чорапи. Също така с парапета за пара или почистващият прозорец са особено бързо задълбочено почистване.

Как да почистите дограмата за прозорци за прикачване на екрана на мухата?

Ако летящата решетка е закрепена с велкро, рамката на прозореца трябва да бъде напълно почистена и обезмаслена, в противен случай велкро лентата не продължава. Особено прилепващи велкро ленти като заместител е достъпен от TESA.