плочки без плочки лепило на пода и на стената

Плочките са били история на сградата повече от десет хиляди години. От самото начало те са прикрепени към стени и подове с по-добри или по-лоши методи. Лепилото за плочки е подобно на самата плочка. Разработването на съвременни производствени техники и материали днес позволява и плочки без лепила.

Четири общи и възможни алтернативи

Изработената част от работата в плочките прилага и прилага лепила за плочки. Перпендикулярно на стените, предизвикателството се увеличава до последователност, отговорност и правилно втвърдяване. Докато вече има алтернативни клик и стъблови лагери за подови плочки, велкро плочки за стената са относително неизвестни. Иновативно ново развитие с корково покритие едва започва да започва събитието ви.

  • Също така прочетете - стените сами плочки
  • Също така четете - слънце на пода и стена с жълти плочки
  • Прочетете също - Нанесете плочки директно към стария лепило

Електрически склад за подови плочки

Особено от откритата зона за балкони и тераси, полагането на зашепници е известно. Методът е предназначен главно за бетонни и каменни плочи. Но тя може да бъде реализирана и с подходящи плочки (нишесте, стабилност) и отворени фуги.

Кликнете върху Системи за подови плочки

Адаптирано от известната система за кликана за ламинирани подове, има някои производители, които са разработили взаимосвързани връзки. Теглото и сплотението на плочковия етаж осигуряват твърдото местоположение.

Велкро плочки за стената

Производителят на английски език Джонсън е разработил велкро с името на продукта Cristalgrip. На стената се прилага тъкан, че велкро покритието подлежи на гърба на плочката. Съединенията са конвенционално попълнени.

Плочки с корково покритие за пода

Германската фирма Агроб от околностите на Бон предлага плочки с база на корка под името Drytile. Коркът е гадно на гладки и чисти почви от теглото на плочките. Периферният супернатант на корк създава автоматично размери стави и прави кръстосана плоча излишна.

Съвети и трикове Ако търсите повече алтернативи, можете да откриете други монтажни и системи за полагане на плочки в някои ниши. В търговския панаир и в оборудването на конструктивните продукти са много специализирани производители, за да ги намерят с нещо в частния сектор.