t!"Себастиан Паннек акции срещу Андрей Манголд

Себастиан Паннек срещу. Андрей Манголд: Скоро има истински бакалавърски спор? В Instagram Себастиан се разделя поради събитията в лятната къща, принадлежаща на Andrej.

Andrej Mangolds (33) Производителност в лятната къща на звездите "Разделя умовете: Мнозина вярват, че той не се показва от най-добрата си страна в знаменитост. В това отношение той трябваше да има някои коментари към своите последователи.
Човек, който очевидно представлява това мнение, е не по-малко от Андрейс Бакалавърският предшественик Себастиан Паннек (34). Всъщност доста тихият бивш розенкаваалиер споделя правилно Instagram срещу професионалния спортист.

"Това е абсолютно мълчание

Бакалавърът на 2017 г., Себастиан Паннек, вече не получава в историята си в Instagram: Андрей очевидно го води до бялото. В историята си в Instagram Себастиан съобщава, че вече гледа към идващия епизод на Sommerhaus der Stars.
Четене Съвет: Лятната къща на звездите ": нов стрес за бакалавърската двойка Андрей и Джени
Андрей изглежда толкова го ядосва, че Себастиан е много разстроен за него. "Абсолютна буза е как можеш да се държиш така. Днес наистина си счупих яката, невероятно “, каза 34-годишният мъж. "Манипулативна, интригуваща, напълно изчислителна, за да се видите като най-лошата фокусна точка от всички и просто да не проверявате това, това е лудост."

Наближава истинска ергенска война с рози? Изглежда, че Себастиян вече не е доволен от ергенския печат, който му тежи, и със сигурност не защото го има общо с Андрей.
Прочетете също: "Ергенът " празнува своята годишнина: Всички те бяха ергени
"Лудост, искам да кажа, че заглавието " Бакалавър "винаги е било намръщено, но сега, моля, не ме свързвайте никога повече, защото това би ме поставило наравно с този човек " той казва за това.