Приятели се притесняват: Майли Сайръс е сърце inf!

Наркотици, алкохол, партита: певец Майли Сайръс страда от сърдечна болест и все още не иска да се откаже от партийните си екстри. Колко време може да бъде добре?

Майли Сайръс обича да празнува и много, но след това има "ужасна" котка. Певицата страда от Тахикарди, сърдечна болест и нейните приятели вярват, че болестта се влошава чрез постоянните им партита.
Върху "топлината": "Проблемът на Майли всъщност е безвреден, ако приемем, че води скромен живот. Проблемът е, че тя не прави това. Тя най-вече пуши, когато излезе и не прави тайна от предпочитанията си към партита. Майли мисли, че тя е под контрол. Но това не е така. Вашето отношение към наркотиците показва това. Тя има ужас, че почти последните дни. След партито да освободи албума си "Банърс" тя остава в леглото няколко дни с кучетата си, за да се върне в силите си."
Въпреки че певицата е вдъхновена от Мадона, приятелите са на мнение, че трябва да са наясно как поп иконата успя успешно да съгласува личния им живот с кариерата си.
"Майли вярва, че формулата за успех е намерена: да бъде възмутен и невероятно секси. Ето защо тя ще продължи да го прави. Но тя няма издръжливостта да поддържа. Мадона е невероятно подходяща и гений в заемането на впечатлението, че води див живот, дори ако тя всъщност е в леглото в 21 часа."

Последните новини Майли Рей Сайръс Майли Сайръс: Това е причината за вашата вражда със Селена Гомес