нов дизайн за балкона: кой стил трябва да бъде?

Творческият дизайн на балкона е повече от всякога, защото външната седалка оформя фасадата от решаващо значение - и предлага много лична зона за отдих за своите потребители. Различни стилове определят света на балконите, общият дизайн решава в получената атмосфера. Как трябва да изглежда балконът ви: средиземноморски, селски, модерни или екстравагантни?

Средиземноморски дизайн за балкона

Бял бял, силни цветя и усещане за просторна свежест: средиземноморски дизайн носи лятна ваканция директно до балкона. Типично средиземноморско растение е олеанджът, който със сигурност ще цъфти на балкон с юг.

  • Прочетете също - покривът за балкон
  • Също така прочетете - срещу чумата: Спароу защита за балкона
  • Прочетете също - покрийте балкон

Бяло-синьо, вятър трептене на балконски завеси или ярко слънце годни много добре. Това е наистина удобно в хамака или, с по-малко пространство, в висящия стол. Теракотагети в комбинация с крехки метални столове и маса за мозайка допълват ансамбъла.

Като предпазна мат за балкона се препоръчва средиземноморски брезент със слънчеви мотиви. За да направите това, хармонизирайте в ярки цветове, отпечатани подложки за седалки, покривки и възглавници.

Селският уют продължава влизането

За разлика от средиземноморската лекота са селски, тъмно дърво и тежка тапицерия за странен уют. Този дизайн за балкона е най-подходящ за хора, които обичат селския комфорт. Разбира се, те включват масивни дървени мебели, дълбоко зелени растения и висококачествен плот.

Правилно красива изглежда с балкон марж на кората на Кноригер, която претърпява с течение на времето, но все още държи няколко години. През зимата и топли летни вечери, двуетажна камина затопля потребителите на това място на открито.

Балкон дизайн за реална жилищна стая атмосфера

Мека мека мека мека мека мебел е само няколко години, но те са все повече и повече на пазара. Кой иска да лежи в хола си за топлия сезон навън, е точно правилно с тези продукти.

Комплекти за дивана и фотьойли, покрит около ниската масичка за кафе, на пода е фантазия външен килим в естествен уеб вид. За да завършите външния вид, просто закачете рамката на стената.

Екстравагантни поздрави: модерен стил с "съвест нещо"

Модерният дизайн често е по-пречисти, ясни линии и цветове определят картината. Това оставя място за вълнуващи акценти, които служат като лов на очи. Всеки, който подправя цялото с екстравагантни детайли, създава луксозна атмосфера за взискателност.

  • Блестящ полилей в историческия дизайн за балкона
  • Буйна за външна площ
  • Прожекционна повърхност за слънчеви ваканционни снимки на тясната страна на балкона
  • Сложна етажна мозайка като оптичен акцент
  • Дизайнерски шезлонги с интегрирано слънчево платно и осветление
  • Ефективно, усъвършенствано осветление за атмосферна светлина
Съвети и трикове запазват единния стил при проектирането на балкона, защото хомогенната оптика за помещение допринася много за хармоничната атмосфера.