Съвети за прически: тези изглеждат, дори без фризьорски фризьор

Когато косата на банята ще бъде всички седмици на банята, тя може да е време за няколко нови трикове за прически: тук са най-добрите прически за добре поддържан вид, въпреки блокирането.

Разбира се, има много по-трудни проблеми в короната от отказа на фризьорското посещение - без съмнение. Независимо от това, ние също искаме да се посвещаваме на по-малките ежедневни проблеми и да ви направим с няколко съвета и трикове на сутрешната рутина. И дните на косата на банята са просто досадни, защото те обикновено ни струват много време и се тревожат за лошо настроение.

За да ви дам вечно изтръгване и да се опитвате завинаги въпреки заключването и затворените фризьорски салони и се опитайте около огледалото, ще ви покажем топ прическите, които правят косата ви свежа и добре поддържана.

Всички съвети могат да бъдат намерени тук във видеоклипа:

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Justin Amaral

Дълъг грива се с балончето

Генералното рязане на върха е дълъг просрочен и дължините на косата се появяват тъпа и се разкъсат? Половината толкова дива, за щастие има редица прически, за които косата ви е идеална за нова дължина. Нашият ясен фаворит е Bubble Braid. Дълбоката плитка не само изглежда много непринудна, той също успява за нула време.

Така е направено: Просто завържете косата до дълбоко платно опашка на шията. След това, в зависимост от дължината на косата, по-нататъшни влекачки за коса се завръщат в плитката. Алтернативно, косата може също да бъде сплетена свободна. Който харесва, вместо първата плитка за опашката също използва хладен клип или елегантна кърпа.

Велик и шик: Dutt Hairstyles винаги отиват

В някои дни всичко не помага: косата виси апартамента в нишките или са недостъпни във всички посоки. В този случай, Dutt Hairstyles може да спаси стила. Те са невероятно гъвкави и могат да бъдат най-бързо светлости стилове.

Нашите любими сред трата. Тя може да се носи и небрежно в разхвърлян вид, както и елегантен и гладко. Като шикчна прическа за вечерта, той може да бъде рафиниран и с Боби щифтове, гуми за коса или къдрави нишки отпред.

Така е направено: Разресвайте косата си заедно до прилична опашка на врата. След това се обърнете на дента и го прикрепете към боби щифтове или втори гума. Между другото, Duttта се запазва най-добре с модеренчек. За популярния "отменящ" вариант, завържете косата си като опашка, но не го издърпайте напълно през избухването, така че е създаден възел с цикъл. След това прекарайте няколко косми от двете страни. Това прави погледа особено случайни.

Още по-вдъхновение за чудесни дрънча могат да бъдат намерени тук: От topknot до макарон кифлички: тези холушни прически вече са тенденции!

Стайлинг трик за отдраснали пони: френски козметични и завеси

Добри новини за всички, чието пони не свършва над очите: Стъпка съкращава и завеси са сред най-популярните тенденции в областта 2021 и може никога да не се опитат да изпробват популярния външен вид само за да изпробвате.

Френската стъпка стъпка на косата носи две предимства: човек работи за един в двата дълги коси и дълги бобс. От друга страна, понито е умишлено носено малко в този вид. Така че работи и косата нишките не попадат в очите, косата е намалена, включително пони в лекарството и изтрита от лицето, докато стилизира, така че най-късите етапи завършват на нивото на очите. Косата трябва умишлено да изглежда малко разрошена - точно това прави френския цвят толкова случайни и вечни.

Вашето пони не е достатъчно дълго, за да изглежда френската коса? Тогава завесата взрив (преведена: "завеса-пони") да бъде интересна за вас. Отново, понито е разделено в средата, така че лицето получава хубава рамка. Така че косата не попада в лицето, можете да го взривите чрез кръгла четка наклонно настрани, така че пони да се показват от двете страни навън. И накрая, поправете външния вид с малко разпръскване на косата - готов!

Прясен поглед благодарение на кожата

Имате две леви ръце, когато става въпрос за оформяне на косата? Тогава косата може да бъде идеалният преходен разтвор. Гумата на косата не може само да изчезне, в която е запушен. Той също така ламинира супер лесно поразителна коса и осигурява напълно нов поглед в NU.

Велики са цветните гуми за коса, например от кадифе. Те правят прости тоалети, равни на свеж и по-интересен външен вид и ни правят няколко години по-млади. Всеки, който се преструва на елегантен поглед към гумите в класически цветове, като черен, бял или сив. Като алтернатива можете да използвате копринена кърпа. Просто поставете на главата и поставете по желание и вратовръзка под отворената коса на шията.

Коса с ленти за изявление във форма

Също така този трик за прическа е супер прост, но ефективен. Очевидно изявление клипове или ххл боби игли все още са обявени и носят косата във форма. Лентите или щифтовете са или отпред, за да държат косата от лицето. Алтернативно, можете да носите и аксесоарите в задната част на главата в комбинация с опашка или хот.

Особено благородник е с скоби в злато или сребро. Вока на оцветяването най-добре с бижутата си, която предпочитате да носите. Важно, така че външният ви вид не се появява като цяло: забележителният и надут аксесоар за коса, филигранката на бижутата.

Това може да ви интересува: Боядисване на коса: внимание! Това са 7-те най-често срещани грешки

Също така на gofeminin: прически 2021: Тези разфасовки и стилове са супер популярни
© Getty Images