Етаж: като неравномерност най-доброто балансиране?

Само старите етажи често са нищо друго освен плоски и прави. Възможността да има неравномерности много лесни за компенсиране и как да продължите в тази публикация.

Проверка

Преди да започнете работата и решението за обезщетение, първо трябва да определите веднъж, Колко неравна е вашата почва и Където са натъртвания.

  • Прочетете и баланс
  • Също така четете - попълнете пода или салдо
  • Прочетете също - за подуване и подслонен под

Насоки и тестов клин

Най-лесният начин може да се провери с помощта на насочена промяна. Това е много дълъг метален владетел, който има реклама, която е подобна на нивото на духа.

Поставете посоката първо по стените. Проверете къде има кухини и ако може да има наклон.

Ако искате да знаете точната стойност на разликата в надморската височина на отделни места, плъзнете свързания тест клин под кухините или под края на решението. При теста клин можете да прочетете колко голяма е точната разлика във височината.

Мода от стените в средата на стаята и проверете в различни точки за устойчивост. Също така проверете всички места, които се случват от вас.

Толеранси за разликата в надморската височина

Ако искате да смутете ново подово покритие, разликата във височината трябва да бъде без повече от 3 mm на дължина на измервателното уред, при дължина 2 m, отклонението не трябва да надвишава 6 mm. Това са обичайните толеранси за плоскостта на подовите покрития.

Ако искате да поставите плочки на пода, се препоръчва да попаднете под допустимите отклонения, доколкото е възможно. Това е особено вярно при полагане на голям формат или xxl плочки. Тук трябва да бъдат толкова добри, колкото да няма разлики във височината в пода, тъй като малките подути могат да повлияят на полагането на плочките.

Компенсация с изравняване

За проста компенсация на пода или замазката използвате подходящо ниво на изравняване. Тези самоефективни маси се разпределят равномерно над целия етаж и след това образуват перфектна плоска повърхност.

Когато избирате обаче, трябва да обърнете внимание на:

  • Подземният тип (замазка, детски замазки, нагряване чрез други субстрати)
  • Максималните разлики във височината (до 5 mm, над 5 mm в различни градации
  • Минималната дебелина на слоя на компенсационната маса (19.59 € в Amazon *)
  • Наличието на дупки (не всички компенсационни маси се появяват с дълбоки дупки)
  • подходяща компенсационна маса за Интериор Изберете (масите, предназначени за външна употреба, не трябва да се използват вътре)
Съвети и трикове също замазка, особено владетел, може да се използва за компенсиране на субстратите. Докато компенсацията обаче е в рамките на часовете на пешехода и след около 2 дни подлежи на грижа, трябва да използвате замазката най-малко 30 дни.