блясък за празниците: грим в металния вид

Той блести, блести и блести: особено при Коледа и Нова година, нашият грим се нуждае от малко по-яркост! Независимо дали се очиват, лак за нокти или червило - метални цветове са празнична тенденция.

С метален грим можете лесно да създавате празнично настроение в лицето си. Важно е да се прилага правилно. Защото с твърде много блясък и цвят можете бързо да изглеждате като коледна елха. Ние ви показваме най-красивия метален поглед от модните подиуми и разкривате, с кои трикове успявате да направите грима с преливащи се цветове.

> Важно за металния вид: по-малко е повече! Или тя подчерта очите й, бузите или устата й.

Метален грим: Така че правите тенденцията

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Майкъл Копиет

Funkelwunder: Блясък за очите

Дори като малко момиче, не можехме да получим достатъчно: Блясък! Малко от искрящия прах на лицето ни и ние веднага се чувствахме като принцеса.
С очна линия в метални бронзови, златни и сребърни тонове, можете да създадете принцеса, с няколко прости стъпки. Просто дръпнете тънък lidstroke и завършете металийския вид. Който го харесва по-екстравагантно, може да разпространи блестящото блестящо върху клепачите и по този начин да постигне радиантно осветително действие. За тези, които носят тиха ръка и търпение, Silver Confetti е идеалният спътник за Нова година. Добавете малките частици конфети с лепило за мигли по клепача.

Гръдния вдъхновения за метални сенки

© PixelFormula

Смокични очи в металния вид

С съблазнителните очи на Smokey не можете да се объркате на празнично празненство. Но кой иска да даде намек за блясък, трябва да вземете злато, сребро, бронз и син. Особено цветовете бронзови и кафяви се допълват взаимно чудесно: поставя ръжда, забелязано блещукане като грунд. За да избегнете твърди ръбове, трябва ли да бъдете фурнировани. На тази основа сега носите тъмен, матов тон. Препоръчваме: топъл нюанс в кафяво.
Безшумна нощ, свята нощ: сенки в нощния син са и чудесен избор да дадете грим празнично-бляскаво докосване. Сини сините сенки над клепачите. С озадачен блясък вече можете да зададете метални акценти. Това успява най-добре с "пръчка". Просто завъртете и определете интензивността на цвета чрез печат.
Който не иска да остави класическите оживени очи, трябва да подправят очите с някакво сребро. Повдига очите с черен каял. След това давате някои сребърни сенки на клепача. За да създадете естествен преход, трябва да запалите двата цвята с памучен тампон или леко четка леко.

> Съвет: Кой избира грим в металния вид за око, трябва да се пенсионира на облеклото.

Най-красивите смлени очи в металната оптика

© PixelFormula

Блясък за устните

Защо трябва да свети само очите? Дори устата може да бъде перфектно поставена с малко яркост! Допринася за блестящ червило. Искате истинският ефект на глем? Смеси към любимия си червило или гланц на мит от блясък прах. Ако цветът има достатъчно благване, след това на устните!
> Отново, ако устните блестят, останалите трябва да бъдат неутрални.

Червилата в металната изглеждат убедителни и на модните краища