Габиони за кофи за боклук - всичко, което има

Gabions отдавна са доказали своята стойност като екрани за поверителност. И така, какво по-естествено от използването на габиони не само за защита на поверителността на терасата, но и за скриване на кофите за боклук от погледа? Можете да прочетете за опциите тук в тази публикация.

Скрийте кофите за боклук

Кофите за боклук са задължителни - няма начин да се направи това. В внимателно и с любов проектирана градина около къщата, кофите за боклук често предлагат по-малко привлекателна гледка и са повече от просто досадни. Простото им поставяне в бетонен подслон не е точно най-атрактивното решение от визуална гледна точка.

  • Прочетете също - Фондацията за подпорна стена на Габион
  • Прочетете още - Габиони за армировка на склонове
  • Прочетете също - Поставете габиони - трябва да обърнете внимание на това

Габионите предоставят лекарство тук. Те карат кофите за боклук да изчезват зад любящо проектиран екран за поверителност, който върви добре с естествена градина. Въпреки това кофите за боклук остават лесно достъпни. Те просто са скрити от погледа.

Екзекуции

Различните доставчици имат специално оформени специални системи, които затварят единични или множество кошчета за боклук от три страни. Габионът трябва само да бъде настроен и подходящо запълнен. Възможно е също така да се допълни, така че покритието на габиона около кофата за боклук да изчезне още по-незабележимо в градината.

Цени

Цените зависят от доставчика, дизайна и качеството на телената кошница. В повечето случаи трябва да се съобразите с разходи от около 250 EUR нагоре за обвивката на една кофа за смет, за няколко кофи за смет разходите за сглобяем габион могат да струват до 500 EUR или 600 EUR.

След това са разходите за пълнежния материал. Дори и с обикновена облицовка на кофа за боклук, трябва да се съобразите с около 1,5 - 2 тона естествен камък и струва около 220 EUR. В случай на обвивки за няколко кофи за боклук или по-високо качество, цената се увеличава съответно. Мраморните камъни вече струват около два до четири пъти повече от пълненето, ще трябва да изчислите и около 100 евро повече за варовик (за една кофа за боклук).

Разбира се, можете да изберете и по-евтина алтернатива за пълнене. С мулчиране на кора имате само около 50 EUR за пълнене на една кутия за боклук. Трябва обаче да се уверите, че размерът на окото на вашия габион е достатъчно тесен дори за такива малки пълнители.

Съвети и трикове По отношение на разходите, процесът на пълнене по-специално често е значително подценяван. В действителност това е основният материал, от който например се прави ограда с форма на габион. Също така имайте предвид, че трябва да бетонирате стабилна основа под елементите за боклук.