без сълзи: как можете да го направите, че детето ви е доволно само

Много родители седяха всяка вечер до детското легло и чакат любимите си да заспиват и благославят. Но не винаги работи толкова добре. Затова ви казваме съвети и трикове, с които леглата и сама сечът работи много по-добре.

Толкова хубаво семейното легло също може да бъде, някъде идва времето, когато повечето родители се срещат с тях. Децата най-накрая са по-големи, леглото не. Така че цялото семейство да получи релаксиращ сън, стъпката в собствените му легла е някъде неизбежна.

Въпреки това, тъй като децата са свикнали със съня си, тя със сигурност може да се случи, че изведнъж спи без мама и татко, не е чудесно. За щастие, има начини, по които можете да научите от сълзи, свободни да спите сам и без мама или татко на пода до детското легло, докато не заспите.
Във видеото: Съвети за бебета, които спят през нощта

Вашият браузър не може да възпроизвежда този видеоклип.

Видео от Anga Обратно

Води система за възнаграждение

Когато децата се насърчават и похвалят, те цъфтят и научават много по-бързо - и сам сечът. Така че, ако вашият любим не иска да спи сам, можете да прикрепите малък дъска към любимата си за всяка нощ, той спал сам в леглото си, звездата получава. Да, тя може да бъде толкова лесна: понякога всичко, от което се нуждаете като награда, стикер със звездичка или печат.
Четене Съвет: 8 гениални съвета, с които детето ви заспи по-добре вечер

В началото ще са необходими много насърчение и похвала, за да се предаде на детето ви, че тази нощ трябва да спи сам в своето легло. Въпреки това, можете да го направите добре, че ще създаде една нощ и накрая можете да говорите за още една нощ всеки ден, докато Дарлинг е пълен с първата седмица на първата седмица. След около месец детето ви вероятно ще забрави за звездите да попитат.

Бакшиш: Ако има някакво голямо място в любимите си, то може да помогне, ако кажете, че лекарят мама е казал, че всичко сама трябва да спи в леглото си, за да получат най-добрия сън и да бъдат подходящи на следващия ден. Това не е директно се изпуска и може да бъде квартирът, който прави разликата между убедено дете и припадък, който не е съгласен.
Да не би и: Как да донеса детето си да спя? Съвети за напълно уморени родители

Дайте им две възможности - изобщо

Понякога трябва да се връщате обратно на едно или друго маневриране на вниманието на факта, че трябва да спите отсега нататък, а не от пренапрежение. Затова ви попитайте тихо, ако предпочитате да носите сините или червените пижами. Независимо дали искате да спите с мечката на тъканта или тъканта зайче. Дали светлината липсва или искате нощната светлина и не на последно място: дали искате вратата да остане през нощта.
Вероятно винаги искате вратата да остане, но това не е така. Този последен въпрос може да бъде от решаващо значение, за да не можеш да оставиш стаята без голямо съобщение, че мама трябва да отиде сега.

Погледнете на кратки интервали

В началото може да помогне кого да казват децата ви, че се връщате след пет минути. Например, можете да свикнете да останете сами на кратки интервали и от друга страна, ще научите, че се връщате отново и отново. Децата разбират, че все още сте там, ако не сте в една и съща стая. Но е абсолютно важно, че наистина сте там отново в точно пет минути.

Също така може да се успокои на малките, ако им кажете точно това, което трябва да направите навреме. Така че им кажете тихо, че бързо се наслаждавате на съдомиялната машина и след това се връщате, или че искате да се обадите на леля и да се върнете назад.
Този е големи защитници, други го облягат трикотажни, но малко разсейване може да се научи за деца, които се учат да спим сам Спокойна и тиха аудиокнига бъда. Много хубаво е например "Историята на малкия севаченсфер, който изобщо нямаше страх"Кой може лесно да включи детето ви за вашия смартфон.
Тук ще намерите добрата нощна история като аудиокнига в чува.*
Да не би и: Ранни детски деца: 4 съвета за над уморени майки

Дръжте рутинната си работа

Хората са обичайни животни, когато първо сме научили конкретен модел на поведение, ние ни е трудно да възобновим това. Когато спите обаче можете да го използвате. Ако децата ви винаги имат една и съща процедура за съня, например, че имате история заедно с изолирана светлина, тогава можете да продължите и в собственото си легло.

Ако вашите деца са свикнали с това, обаче, че те чакат на земята до леглото си, докато заспите, можете да замените това чрез нова рутина. Ако например те съвпадат след добрата нощна история, дайте им целувка и ги питат по пътя към вратата, независимо дали трябва да напуснат вратата или да си тръгнат. Вече имате нов ритуал, който можете да извършвате всяка вечер всяка вечер.

Източници и информация:

  • Berufsverband Der Детските и младежите изискват e.В.
  • Държавен институт за по-ранно образование (IFP)
  • Федерален център за здравно просветление (BZGA)

Важна забележка Накрая: Информацията и съветите в тази статия са само предложения. Всяко дете е различно и отговаря по свой начин за ритуали и действия. Ето защо е важно да мамите на детето си и да разберете, така че по какъв начин е най-доброто за вас.