гаражи в дървена конструкция - все по-популярна

Вместо тухлен гараж ще намерите все повече и повече гаражи в дървена конструкция. Какви са причините, при които ползите, но и недостатъците са и какви версии са често срещани днес, ще разберете подробно в този пост.

Изпълнение на гаражите в дървена пръчка

Външно завършени гаражи в дървена конструкция не винаги се различават от масивните гаражи, за да се разграничат. Носещата част, дървена конструкция, е планирана с масивни плочи, изработени от различни материали.

  • Прочетете също - дървена пръчка за много поколения
  • Прочетете също - Цени за изграждане на дървена пръчка
  • Също така четете - дървена конструкция прави сглобяемата къща толкова привлекателна

Често специалните влакнести плочи, които също имат лека функция за термична защита. Плаките са самостоятелно стабилизиране и по този начин осигуряват стабилна гаражна конструкция. Много от използваните плочи на дъската са направени от материали, които са силно UV-стабилни и много устойчиви. Това създава много дълготраен гараж.

Покривите често се проектират като сандвич елементи, които също са топлоизолационни. Плаките могат да бъдат осигурени, както и покрив със специални мазилки, които дават на сглобяемия гараж масивна оптика и го правят, вече не се различава от масивен гараж.

Индивидуални размери

За повечето производители са възможни индивидуално избираеми стандартни размери. Широчините варират от простия единичен гараж с люлееща се порта до кръстосания двоен гараж с двойни раздели.

Предимства на термичните защитни плочи

Тъй като гаражът не се нагрява, не става въпрос за предотвратяване на топлинни загуби в топлозащитни плочи и покриви. Целта на вградената изолация е термично разделение на гаража. Това трябва да помогне да се избегне образуването на кондензация ("изпотяване") и по този начин винаги дръжте вътрешността на гаража да изсъхне.

Дъски за дървени циментови влакна

За много готови гаражи, дървесните циментови плочи също се използват като дъски днес. Това е композит, който свързва предимствата на дървесината и бетона:

  • Ниско тегло
  • Запалим
  • устойчив на атмосферни влияния
  • Добре изолационен
  • Нечувствителен към замръзване, плесен и гъбички, както и срещу нападение от насекоми
  • Висока еластичен модул (гъвкаво и огъване)
  • екологичен
Съвети и трикове Гаражи в дървена пръчка Конструкцията често са объркани с блокови гаражи. Тези по-евтини гаражи са подобни, а по-скоро градински къщи, и също са покрити навън с дърво.

Цени

Готовите гаражи в дървена пръчка са вече като един гараж от около 5.000 - 6.Налични 000 евро - в зависимост от мярката и изпълнението. Асамблеята трябва да бъде платена допълнително на повечето производители и е на цена от около 1.000 евро, в някои случаи малко по-висока или по-ниска. За двойни гаражи може до около 15.Ще се дължи.