Създаване на гардероб от труп

Дневникът може да бъде превърнат в атрактивен и практичен гардероб по много творчески начини. Твърди кръгли стволове, разполовени дървета и по-малки фрагменти от ствола могат да бъдат подредени поотделно или в комбинация. Съществуващите възли или пирони и винтове могат да служат като окачване и задържащи устройства.

Къде може коя дървесина може да се получи

Процедурата за проектиране на гардероб от ствол на дърво има два възможни подхода. Дизайнерът може да разработи груба теоретична представа за гардероба и да потърси подходящ ствол на дървото. Възможна е и обратната процедура, при която полезен ствол се търси в полета, гори и ливади, а строителният план следва естествената спецификация.

  • Прочетете също - креативно проектирайте свой собствен гардероб от клони
  • Прочетете също - Хартия на коридора или проектиране по друг начин
  • Прочетете също - Проектиране на коридора в стара сграда: ето как ще бъде красиво

За гардероба трябва да се използва сух труп. Следователно, което така или иначе почти винаги е забранено, изсичането на живо дърво не е опция. Счупените камъни все още трябва да имат известна „свежест“, която да ги предпазва от гниене, плесен, плесен и паразити. Ако вашият личен вкус предпочита предварително обработена дървесина, лесовъдите и горските компании са точното място, където да отидете.

Ако трябва да се реже ствол на дърво, за верижния трион се изисква шофьорска книжка. Често ръчният труд с брадва, брадвичка и ръчен трион е достатъчен за подготовка на един ствол на дърво. Предлагат се специални железни инструменти за обелване, за които горските компании с удоволствие предоставят информация. За гладки, прави и вече обелени дънери, монтьорът на гардероба трябва да се обърне към дъскорезница.

Видове закрепване и конструкция

Ако стволът на дървото ще се използва самостоятелно като стойка за палто, основният ствол се нуждае от диаметър около четиридесет сантиметра. Широкото стъпало трябва да го предпазва от преобръщане, дори ако дрехите висят неравномерно. Допълнителен монтаж на стена служи като алтернатива.

Стъблото на дървото, разсечено наполовина по дължина, може да се завинтва вертикално към стената. По-късите трупи могат да бъдат декоративно монтирани един до друг. Куките могат да бъдат създадени или от клони, оставени на багажника, чрез винтове или пирони.

С клони, например като хоризонтална свързваща пръчка между стволовете на дървета, може да се моделира един вид „естествена“ стойка за дрехи.

Съвети и трикове Вашият ствол на дървото трябва да съдържа почти никаква влага и трябва да бъде обезкорен. За да се увеличи трайността и дълголетието, прилагането на масло или восък за грижа може да бъде полезно.