Изградете своя собствена гардеробна пейка със или без място за съхранение

Коридорът често служи като място за заключване между улични обувки и чехли. Много хора смятат гардеробната пейка за удобно място за преобличане. Тъй като в влизането и излизането между външни и вътрешни често облекла често искат да се съхраняват, самостоятелно изграждане на пейка вместо стол.

Планиране на настаняването

Лентата на палтото отнема много място в понякога затворени коридори. Следователно, в дизайна, строителството трябва винаги да се разглежда първо за това дали пространството за съхранение трябва да се използва под седалката. Разбира се, открито пространство под банката може да се използва като място за съхранение на обувки. Практично е колекцията на една или две решетъчни самолети за защита на земята и увеличаване на пространството за съхранение.

  • Също така четете - изграждане на индивидуален рафт в залата сами
  • Също така четете - изграждане на палто сами
  • Също така четете - изградете практически гардероб себе си

В поставянето на коридора пукнатината играе решаващата роля. В повечето случаи пейка се поставя надлъжно по протежение на свободна повърхност на стената. Стената дава възможност да се облегне на нея, като при това трябва да се вземе предвид плъзгането на гардеробната пейка. Ако искате да се справите без фиксирано стенно закрепване, можете да предотвратите подхлъзване с противоплъзгащи крачета като гумирани самозалепващи крачета.

Изпълнение и строителство

Ако местата за сядане са създадени в малък коридор, препоръчително е да използвате мястото за съхранение, дори ако обувките намират друго място. Затворените конструкции във формата на сандък са идеални места за съхранение на продукти за грижа за обувки, каишки за животни, четки за дрехи и други типични аксесоари за дома в коридора. Като алтернатива, възможността да се прави без място за съхранение и "намаляване " на пейката е възможно.

Сгъваемата пейка е особено подходяща, ако целият дизайн на коридора е проектиран така, че да изглежда по-широк. Сгъваеми механизми с автоматични пружини или шарнирни суспензии със заключвания "Spaces" седалката по време на не-криптиране от пътя. Ако повърхностите на седалката на Банката са поставени под опцията за суспензия на гардероба, тяхното използване трябва да бъде възможно и с пълно зимно облекло с по-дебело зимно облекло.

Удобства за комфорт

Комфортните функции са тапицерия, ръка и облегалки. Въпреки това трябва да се обмисли действителният начин на използване. За къса промяна на обувките в прохода обикновено е достатъчно свободно издание на възглавници или тапицерия, като например продукти за балкон или тераса. Бегач или малък килим под или преди банката намалява усилията за почистване, особено при влажни сезони.

Съвети и трикове винаги планирайте много целенасочено и организирайте гардероба си, както и промяна на седалката и обувката.