градина разкрасяват: 7 големи тенденции за балкон и градина 2020

Искате да подправите балкона или градината? Ние ви показваме как можете да направите това с няколко стъпки и да ви запознаете с седемте най-красиви балкон и градински тенденции за 2020 година.

С нарастващите температури, много от нас прекарват възможно най-много време на чист въздух - разбира се, разбира се, особено в собствената си градина или на вътрешния балкон. Но нямате супер луксозна градина с басейн и холивуд, за да ви направи удобно.
Вече само с няколко стъпки можете да превърнете вашата градина или балкон в усячния оазис. Нека вдъхновим от тенденциите в областта на балкона и градината 2020.
Да не би и: Това трябва да принадлежи на балкона ви!

1: осветление в градината

Тенденция, която идва добре вечерта: осветление в градината. Дали LED светлини, приказни светлини или специални прожектори - тази година идвате в тази тенденция толкова добре, колкото и не. Правилно: светлините осигуряват невероятно уютно настроение, особено светлините в топло бяло правят много приятна светлина. Разбира се, тя става особено романтична със свещи (също изкуствени)!

Тук е на разположение външна лека верига в Amazon *

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на моя Bella Invest (@mybellainvest) на 26 май 2019 г. в 11:08 PDT

2: Градински аксесоари

Аксесоарите са не само добри в апартамента, но и отвън. Затова сега получаваме свещи, цветя и други аксесоари за декорация. Третираха вашата тераса, когато става въпрос за декориране, като дневната ви. Това е наистина удобно с външен килим! В момента те са не само мега в тенденцията, но и покриващи неприятни или неудобни тераси.

Външният килим е на разположение тук в Amazon *

3: Външна всекидневна

Това, което вече е посочено с първите две тенденции, следващата тенденция обобщава много добре. Става дума за превръщането на собствената ви тераса в хола. Терасата вече не трябва да се състои от голяма градинска маса и чифт метални столове. Харесва ни удобно! Така че: тук с удобния салон и много възглавници!

Лаундж мебели за градината е на разположение тук в Amazon *

Погледнете този пост в Instagram

Пост, споделен от дома | Интериор | DIY (@KAKSIO) на 7 юни 2019 г. в 5:20 PDT

Четене Съвет: Създаване на балкон: най-добрите съвети и идеи за започване на външния сезон

4: дървени мебели

Ако нямате място за голям салон, разбира се, също може да вземете по-малки мебели. Тук тази година е предимно мебели от дърво в тенденцията.
Мебелите, изработени от дърво, имат предимството, че изглеждат почти винаги високо качество и дават на всички толкова голи балконски топлина. Така че дървесните мебели да не изглеждат стара печени, можете да ги насочите, например, с ярки възглавници.

Тук в Amazon * в Amailon *

5: тераса в дърво

Не само под формата на мебели, дърво се обявява тази година, но и на земята. Ако в момента сте досадни над грозната си, сива земя на балкона или в градината, можете да я замените с няколко стъпки през дървен под.
Ако не се чувствате като чакане на дървени дъски и укрепете тези тромави, можете също да вземете виниловия под. Това изглежда като истинска дървесина за объркване, но е по-бърза. Освен това той си позволява да бъде изключителен.

Тук са на разположение тераса в дърво

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на Mój Mały Azyl (@mojmay_azyl) на 18 март, 2020 в 6:35 PDT

6: Пещери

Също така много популярни са високи тази година. Те са не само напълно обявени и декоративни, но и имат много решаващо предимство пред класическата цветна плотове. Ако искате да работите на леглото, не е нужно да ви огъваме всеки път до земята: и: спестяване на място, както и вие, гледайте и балкон.
Следователно са налични бельо в различни проекти. Можете или сами да изградите своя Highbeet, или да си купите завършена рамка и да си спестите много работа.

Тук на Amazon можете да намерите евтин печат

Четене Съвет: Градска градинарство: 7 идеи за частна градина на балкона

7: Вода в градината

Тенденция, която не е наистина нова, но все пак много актуална: вода в градината. Дали под формата на малко езеро или стилен фонтан: звукът на пръсната вода просто има нещо изключително успокояващо и тригери пряко чувство за почивка. Най-добре да се постави след натоварен ден навън, затворете очите и слушайте шума на водата.

Тук на Amazon има фонтан *

Погледнете този пост в Instagram

Принос, разделен на ❥⠀????? (@aenna_xoxo) на юни 13, 2019 в 9:36 PDT